Yol durumu ve kapalı yollar (25 Mayıs 2024)

Bugün (25 Mayıs 2024 Cumartesi) hangi yollarda çalışma olduğu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Haberimizde Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bülteni yer alıyor.
Yol durumu ve kapalı yollar (25 Mayıs 2024)

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre bugün çalışma yapılacak yolların bilgisi şöyle:

1- Gebze- Orhangazi- İzmir Otoyolunun üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları yapılacaktır. Ulaşım tek şeritten sağlanacak olup sürücülerin trafik işaret işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

2- Bornova-Çeşme Otoyolu otogar kavşağı dönüş kolunda Aydınlatma direklerinin demontaj-montaj işlerinin yapılması amacıyla 20.05.2024 ile 27.05.2024 saat05.00 -23:00 arasında yonca kolları kullanılarak sağlanacaktır.sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

3- TAG Otoyolunun Serbest Bölge Kavşağı-Mersin Kavşağı Kesimi 0-1.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle sağ şerit trafiğe kapatılarak ulaşım sol şeritten sağlanmaktadır.

4- Bala-Karakeçili-Kaman yolunun 23-28.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle Bala-Karakeçili-Kaman istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

5- Samsun-Ankara devlet yolunun 30-40 km.leri arasında (Çaklallı Mevkii-Kavak İlçesi arası) muhtelif kesimlerde bakım onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

6- Diyarbakır-Silvan yolunun 34-40.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

7- Trabzon, Gümüşhane İl Sınırı-Gümüşhane, Bayburt yolunun 44-54. km. leri arasındaki muhtelif kesimlerde yapılmakta olan otokorkuluk imalat çalışması nedeniyle 07:00-19:00 saatleri aralığında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır

8- Kumluca-Kemer-Antalya yolu üzerinde bulunan tünellerde bakım onarım çalışmaları nedeniyle 09:00-17:00 saatleri (hafta sonu hariç) arasında her iki istikamette bir şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanmaktadır.

9- Ermenek-Mut yolunun 10-30.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

10- İnebolu-Kastamonu yolunun 53-55.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

 Muhabir
Etiketler :