Yol durumu ve kapalı yollar (27 Nisan 2024)

Bugün (27 Nisan 2024 Cumartesi) hangi yollarda çalışma olduğu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Haberimizde Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bülteni yer alıyor.
Yol durumu ve kapalı yollar (27 Nisan 2024)

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre bugün çalışma yapılacak yolların bilgisi şöyle:

1- Kuzey Marmara Otoyolunun 1-3.km.leri arasında Gebze OSB Kavşağı-Liman Kavşağında İstanbul-Ankara istikametinde yol bakım onarım çalışması yapılacak olup sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

2- Ankara Çevre Otoyolunun 8-9.km.leri arasında yer alan Karataş Viyadüğünün Çankaya Kavşağı istikameti genleşme derzi değişimi nedeniyle trafiğe kapatılacak olup, ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

3- Gebze-Orhangazi-İzmir (İzmit Körfez Geçişi ve Bağlantı yolları dahil) Otoyolunun Gemlik Serbest Bölge Kavşağı-Gemlik Kavşağı 0-2.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle İstanbul istikametinde sağ şerit trafiğe kapatılarak ulaşım 2 şeritten sağlanmaktadır.

4- Tekirdağ-Muratlı yolunun 24-27.km.leri arasında üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten gidiş-geliş olarak sağlanmaktadır. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

5- İnebolu-Kastamonu yolunun 53-55.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

6- Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunun 45-48.km.leri arasında asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle İnegöl-Bursa istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım İnegöl-Bursa istikametindeki yan yoldan sağlanmaktadır.

7- Seben Ayr.-Nallıhan-Beypazarı yolunun 35-40.km.leri arasında Çayırhan-Nallıhan istikametinde tünel ve köprü elektromekanik çalışmalarından dolayı sağ şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

8- Kumluca-Kemer-Antalya yolunun 78-82.km.leri arasında bulunan tünellerde bakım onarım çalışmaları nedeniyle 09:00-17:00 saatleri arasında (cumartesi ve pazar hariç) ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

9- Piraziz-Giresun-Tirebolu yolunun 0-74.km.leri arasında yol boyu gelişim, peyzaj, temizlik ve bakım çalışması nedeniyle 08:00-18:00 saatleri arasında her iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

10- Nevşehir-Ürgüp-Kayseri yolunun 20-25.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanırken sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önem arz ediyor.

 Muhabir
Etiketler :