Yol haritası belirlenecek

İttifak Holding Konyaspor'da Başkan Fatih Özgökçen ile Teknik Direktör İlhan Palut önümüzdeki günlerde bir araya gelerek yeni sezonun yol haritasını belirleyecek. Yeşil beyazlılarda transfer çalışmaları da Palut'un raporu doğrultusunda yapılacak.
Yol haritası belirlenecek

İttifak Holding Konyaspor'da geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan Olağanüstü Genel Kurul'da Başkanlık koltuğunu devralan Fatih Özgökçen bir gün sonra kolları sıvamış ve Pazar günü yeni yönetimle birlikte Kayacık Tesisleri'ni ziyaret etmişti. Takım ve futbolcu grubu hakkında Sportif Direktör Adnan Erkan'dan brifing alan yeni Başkan Fatih Özgökçen, tesisleri de yakından incelemiş ve geniş kapsamlı toplantı gerçekleştirmişti.

PALUT İLE BİRAYA GELECEK

Yorucu geçen sezonun ardından dinlenme adına İzmir'e tatile giden Teknik Direktör İlhan Palut, Konya'ya gelerek Başkan Özgökçen ile istişarede bulunacak. Yeşil beyazlıların başında çıktığı 18 karşılaşmada 6 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 de yenilgi alarak 26 puan toplayıp gemiyi sağ salim şekilde limana yanaştıran İlhan Palut ile yola devam kararı alan Başkan Özgökçen, 44 yaşındaki teknik adamdan transfer listesini alacak. Kulübün bütçesine uygun ve takıma katkı sağlayacak isimler üzerine yoğunlaşacak olan yöneticiler hız kesmeden transfer çalışmalarına başlayacak.

YENİ HABER