• Haberler
  • Asayiş
  • Yolcu otobüsü tıra ok gibi saplandı! Çok sayıda yaralı var

Yolcu otobüsü tıra ok gibi saplandı! Çok sayıda yaralı var

Tokat'ta seyir halindeki yolcu otobüsünün önünde ilerleyen tıra çarpması sonucu meydana gelen kazada 13 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

Tokat'ta karlı yolda kayan yolcu otobüsü, bir tıra arkadan çarptı. Kazada 1'i ağır 12 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza akşam saatlerinde Tokat-Sivas kara yolu Kızıliniş mevkiinde gerçekleşti. Tokat istikametine gitmekte olan Topcan firmasına ait H.Ö. idaresindeki 60 BD 891 plakalı yolcu otobüsü, yağan kar nedeniyle kayganlaşan yolda duramayarak önündeki demir yüklü 55 BLC 53 plakalı tırın dorsesine çarptı.

Otobüs ile tır arasında sıkışan yolcular, AFAD ve Tokat Belediyesi itfaiye ekiplerinin çalışması ile kurtarıldı. Kazada yaralanan 1'i ağır olmak üzere 12 yolcu, ambulanslarla Tokat'taki hastanelere kaldırıldı.

Öte yandan kaza, olay yerinde ters istikamette seyretmekte olan bir araçtaki yolcu tarafından görüntülendi. Kazayla ilgili incelemeler sürüyor.

Yolcu otobüsü tıra ok gibi saplandı! Çok sayıda yaralı var

Bakmadan Geçme