Yönetimden Konyasporlu futbolculara müjde!

Konyaspor sezonun son haftalarına girilirken aldığı puanlar yüz güldürdü. Fenerbahçe ve Samsunspor maçlarını kalesinde gol görmeden kapatan ve 4 puanı cebine koyan Anadolu Kartalı’nda yönetim prim sözü vermemesine rağmen oyunculara bir ödeme gerçekleştirecek.
Yönetimden Konyasporlu futbolculara müjde!

Konyaspor 2023-2024 sezonunun en kritik karşılaşmasında sahasında Samsunspor’u 3 golle geçti. Tüm maçların aynı saatte oynandığı haftada Ankaragücü ve Karagümrük’ün puan kaybını iyi değerlendiren Anadolu Kartalı 2 basamak birden yükseldi ve 40 puanla 14. Sırada haftayı kapattı. Yeşil beyazlılar Hatayspor ve Gaziantep FK’nın kazanmasına karşın kendilerini geçmelerine izin vermedi.

bahar-havasi-002.jpg

FUTBOLCULARA MÜJDE

Samsunspor maçı sonrasında açıklama yapan Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, maddi zorluklardan bahsetmiş ve oyunculara maç önü prim sözü vermediklerini ifade etmişti. Ancak futbolcuların istekli oyunu ve tatmin edici bir galibiyet sonrasında yönetim fikrini değiştirdi. Alınan bilgilere göre futbolculara söylenmemesine rağmen Samsunspor maçındaki gayretlerinden dolayı prim yatırılacak.

 Muhabir