Yöresel ürünler tek noktada buluştu

Kulesite AVM, Türkiye’nin birçok yöresine ait doğal, katkısız ve meşhur lezzetleri Konya vatandaşlarıyla buluşturdu. 24 Ocak- 2 Şubat tarihleri arasında Kulesite AVM yemek katında başlayan ‘Doğal Lezzetler Festivali’ ilgililerini bekliyor.
Yöresel ürünler tek noktada buluştu

Kulesite Avm yemek katında bulunan ‘Doğal Lezzetler Festivali’ dün itibarıyla kapılarını Konyalı vatandaşlara açtı. Farklı şehirlerden gelen esnafların olduğu festivalde; baldan, baharata, kuruyemişinden süt ürünlerine, zeytininden ekmeğine, sucuğundan salçasına, takılarından parfümüne aklınıza gelebilecek bütün ürünleri içinde barındırıyor. Üstelik bu ürünlerin organik ve hepsini tatma imkanınızın olması gönül rahatlığıyla alabilmenizi sağlıyor.

mustafa-totan.JPG

Kulesite AVM olarak müşterilerinden gelen talep üzerine ilk defa böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini kaydeden Kulesite AVM Müdürü Mustafa Totan, “Her yöreden doğal ve yöresel lezzetleri Konyalı hemşerilerimize sunuyoruz. Kulesite yemek katında geniş bir alanda hijyeni ön planda tutarak gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikte Türkiye’nin her tarafından en kaliteli ürünleri müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Önümüzdeki dönemlerde belli aralıklarda bu doğal lezzetler festivalimiz devam edecek. Tüm Konyalıları bu festivalimize davet ediyoruz” dedi.

mustafa-altan.jpg

‘EN KALİTELİ ÜRÜNLER EN HESAPLIYA VERİLİYOR’

Fuara katılan esnafların en kaliteli ürünleri en uygun fiyata verdiklerini söyleyen Fuar Koordinatörü Mustafa Altan, “Her yöreden en meşhur ürünleri toplamaya gayret ettiler. Her şey orijinal, markalı, kaliteli, steril bir şekilde satılıyor. Herkse istediği analize tabi tutabiliyor. Biz Konya’da farklı yerlerde bu organizasyonu 5-6 yıldır düzenliyoruz. Konya’dan yöresel lezzetlere çok fazla talep oluyor. Ben Konya’ya inanıyorum. Daha açılışını yapmadık ama duyan geliyor. Kulesite gibi Konya’nın merkezi ve güzel bir yerinde olmak, vatandaşın kolay ve rahat ulaşabiliyor olması bizi oldukça mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

kulesite-avm-dogal-lezzetler-festivali-1.JPG

‘TATTIKLARINI ALIYORLAR’

Doğal Lezzetler Festivalinde insanların yöresel insanların tadına bakabildiklerini belirten Mustafa Altan, “İnsanlar tattıklarını alıyorlar. En önemlisi o zaten. Konyalıları 24 Ocak- 2 Şubat tarihleri arasında Kule Site AVM’nin yemek katına davet ediyoruz. Onlara en güzel ürünleri sunuyoruz. Almasalar bile tadına baksınlar bu yöresel ürünleri keşfetsinler diyoruz. Şuanda 26 farklı yöreden esnaf burada stantlarını açtılar. Kendilerine ait yörenin yöresel ürünlerini burada sergiliyorlar. 81 ilimiz var 26’sı burada. En eski esnaflar, en seçkin, en kaliteli, en saf ürünler burada. İnşallah iyi bir hizmet sunmaya gayret göstereceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

•SÜMEYRA KENESARI / YENİ HABER GAZETESİ

kulesite-avm-dogal-lezzetler-festivali-3.JPG

kulesite-avm-dogal-lezzetler-festivali-4.JPG

kulesite-avm-dogal-lezzetler-festivali-6.JPG

kulesite-avm-dogal-lezzetler-festivali-9.JPG

kulesite-avm-dogal-lezzetler-festivali-11.JPG

kulesite-avm-dogal-lezzetler-festivali-14.JPG

kulesite-avm-dogal-lezzetler-festivali-16.JPG

kulesite-avm-dogal-lezzetler-festivali-19.JPG

kulesite-avm-dogal-lezzetler-festivali-28.JPG

kulesite-avm-dogal-lezzetler-festivali-21.JPG

kulesite-avm-dogal-lezzetler-festivali-24.JPG

kulesite-avm-dogal-lezzetler-festivali-26.JPG

kulesite-avm-dogal-lezzetler-festivali-27.JPG

kulesite-avm-dogal-lezzetler-festivali-15.JPG