Yunus Altınbeyaz'dan Mustafa Göksu'ya cevap: Camia bu pişkinliğe aşina

Eski gazeteci Yunus Altınbeyaz, Konyaspor’un eski CEO’su Mustafa Göksu’nun paylaşımlarına cevap niteliğinde paylaşımlarda bulundu. İşte Altınbeyaz’ın o açıklamaları…
Yunus Altınbeyaz'dan Mustafa Göksu'ya cevap: Camia bu pişkinliğe aşina

Konyaspor'un eski CEO'su Mustafa Göksu geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Konyaspor dönemimde ilk sezon tüm takım içine yönelik provokasyonlara rağmen 3. olmuştuk. Zorlu geçen 2. sezon etliekmekçide müdürlük yapan Yunus isimli şahıs (sosyal medya organizasyonları ondan sorulur) iki dostuma 'ben 1.5 yıldır takımın kötü gitmesini bekliyordum' diyor. Konyasporlu görünen ama her şeyi deneyen bu tiplerden biri de Ekrem Coşkun. Taraftar grubunun ofisinin silahlı kişilerce basılmasını tv'de canlı yayında anlatmıştım ama bir savcı, emniyet müdürü vs kimse 'gel buraya nedir olay' demedi. Konya'da bunu da çok iyi anladım" ifadelerini kullanmıştı.

'İSMİ KONYASPOR İLE HASBELKADER YAN YANA GELDİ...'

Eski gazeteci Yunus Altınbeyaz, Göksu'nun bu paylaşımına cevap niteliğinde paylaşımlarda bulundu. Altınbeyaz'ın açıklamaları şöyle;

"Değerli Konyaspor kamuoyu; Üzgünüm, böylesine bir zamanda, ana sayfanızı kişisel bir konu uğruna meşgul ettiğim için... Malumunuz… Dün, hayatında saygı duyulabilecek tek özelliği, bir ara isminin hasbelkader Konyaspor ile yan yana gelmesinden ibaret olan bir şahıs tarafından hedef alındım. Yalan, İftira ve hayali senaryolarla... Konyaspor’u düşürdükleri hale zerre üzülmeyen, en küçük nedamet göstermeden hala utanmadan toplumun karşısına çıkabilen bu şahsa söylenecek çok sözüm olsa da, Konyaspor’un oynayacağı tarihi önemdeki maçtan önce camiaya zarar vermeme adına konuyu şimdilik gündemime almayacağım."

'ELLERİNDEKİ KANI BAŞKASININ ÜSTÜNE SÜRÜYORLAR'

"Görev yaptıkları dönemde kulübe verdikleri telafisi olmayan zararlar yetmemiş olacak ki, yenilerinin peşindeler. Yaşam mücadelesi veren Konyaspor’un failleri, ellerindeki kanı başkalarının üstüne sürerek temizlemeyi hedefliyor... Yalanda, iftirada ve fitnede sınırlarının olmadığını, İlhan Palut'un gönderiliş süreci başta olmak üzere geçmişte pek çok kez deneyimledik. Camia bu pişkinliğe aşina... Geçmişte yaptıkları karalama kampanyalarının bir bedeli olmadığı için her seferinde daha da pervasızlaşan bu kişi ve kişilere, namuslu insanlara iftira atmanın yasal zeminde bir bedelinin olacağını göstermek de boynumuzun borcu olsun. Konyaspor'un içinde bulunduğu zor durumda itibari ile maç dışındaki bütün motivasyonların ihanet olacağını düşünmem nedeniyle şimdilik konuya bir virgül koyuyor, bu vesile ile herkesi Konyaspor'un yarın Kayserispor ile oynayacağı maçta takımın yanında olmaya davet ediyorum. Arkasındaki pisliği örtmek için 'Aaaa kuşa bak' seviyesinde hedef şaşırtanlara, günü geldiğinde üstünü örtmeye çalıştıklarının kokusunun burnumuzun direğini sızlattığını anlatacağız. Bir de, şahsın mesnetsiz ithamlarından sonra arayarak ya da sosyal medyadan ulaşarak koşulsuz üzüntülerini ve desteklerini ileten bütün dostlarıma teşekkür ederim. İşte troll dedikleri de bunlar. Birbirinden bağımsız, gerçekleri kendi zaviyesinden net gören, onurlu insanlar..."