Zam pompaya yansıdı Konya'da güncel akaryakıt fiyatları!

Motorine bugünden itibaren geçerli olacak 1,07 liralık zam pompaya yansıdı. İstanbul'da motorin litre fiyatı 36,42 liraya, Ankara'da 36,9'a, İzmir'de ise 37,08 TL'ye yükseldi. Konya'da akaryakıt fiyatları ne durumda? Detaylar haberimizde...
Zam pompaya yansıdı Konya'da güncel akaryakıt fiyatları!

Benzin ve motorinde indirim var mı?

Son olarak motorine bugünden itibaren geçerli olacak şekilde 1,07 lira zam geldi.

İstanbul'da motorin litre fiyatı 36,42 liraya yükseldi. Motorinin litre fiyatı Ankara'da 36,9 lira, İzmir'de ise 37,08 lira oldu.

Benzin fiyatlarında ise bir değişiklik olmadı. Benzin fiyatı da ilden ile değişmekle birlikte yaklaşık 36,5 ila 37,2 lira aralığında satılıyor.

Konya'da güncel fiyatlar

Benzin: 37.20 TL

Motorin: 37.55 TL

LPG: 14.73

Bu gece de LPG'ye zam gelecek

Akaryakıt sektörü kaynaklarının verdiği bilgiye göre, bu geceden itibaren geçerli olmak üzere otogazın litre fiyatına 2 lira 03 kuruş zam gelecek.

Akaryakıt fiyatları nasıl hesaplanıyor?

Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları hesaplanırken; Gümrüksüz rafineri fiyatına ÖTV ve EPDK payının eklenmesiyle KDV hariç Rafineri satış fiyatı bulunuyor.

Gümrüksüz Rafineri Fiyatı hesaplanırken ise, Akdeniz-İtalyan piyasasında yayınlanan günlük CIF Akdeniz ürün fiyatları ve günlük Dolar kuru takip edilerek, belli bir fiyat değişim farkında gümrüksüz rafineri tavan satış fiyatı elde ediliyor.

Etiketler :