Ziya Altunyaldız: Konya'ya sanayi ve teknolojide destekler hız kesmedi

Konya'ya AK Parti hükümeti döneminde sanayi ve teknoloji alanında desteklerin hız kesmediğini dile getiren Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Ziya Altunyaldız, "Konya'mıza 2002-2022 yılları arasında sanayi ve teknoloji alanında toplam 4 Milyar 262 Milyon TL yatırım desteği sağladık." dedi.
Ziya Altunyaldız: Konya'ya sanayi ve teknolojide destekler hız kesmedi

AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Ziya Altunyaldız, seçim çalışmaları kapsamında Karatay ilçesinde sanayi esnaflarını ziyaret ederek saha çalışmaları gerçekleştirdi.

AK Parti hükümeti olarak 21 yıldır en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştıklarını vurgulayan Ziya Altunyaldız, "Ülkemiz 14 Mayıs'ta yeni bir seçime gidiyor. Önümüzdeki dönemin yeniden Cumhurbaşkanını ve parlamentosunu belirleyeceğiz. Biz AK Parti olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde 21 yıldır ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye, hizmet etmeye çalışıyoruz. Tüm AK Parti kadroları Cumhurbaşkanımızla birlikte, istikrarla ülkemizi küresel anlamda yeni bir lige taşıma, ülkemizde de her bireyi müreffeh, huzurlu, mutlu ve güvenli bir ülkede yaşatma konusunda gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

ziya-altunyaldiz-konyaya-sanayi-ve-teknolojide-destekler-hiz-kesmedi-2.jpg

'KONYA ESNAFI İSTİKRARIN ÖNEMİNİN FARKINDA'

Konya esnafının istikrardan yana olduğunu kaydeden Ziya Altunyaldız, "Şu anda yaptığımız çalışmalarda Konya esnafının Allah'a şükür bugüne kadar yaptığımız hizmetlerin ziyadesiyle farkında olduğunu müşahede etmekten son derece mutluyuz. Ayrıca Konya esnafı, istikrarın ne kadar önemli olduğunun farkında. Türkiye'nin geleceğine güvenle bakmanın ancak istikrarla olabileceğini, bunun da ancak 20 yılı aşkın süredir Türkiye'yi yöneten engin kadrolarla olabileceğinin farkında. O yüzden yaptığımız çalışmalarda aldığımız teveccühlerden Cumhur İttifakı'na ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a olan güzel sözler, bakışlar ve inşallah 14 Mayıs'taki seçimlerde yeniden istikrar demelerine yönelik cevapları bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Allah ülkemizin 14 Mayıs sonrasındaki önünü açık ve hayırlı etsin. İstikrarla yolumuza devam etmemizi inşallah nasip etsin” diye konuştu.

SANAYİ VE TEKNOLOJİDE DESTEKLER HIZ KESMEDİ

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanlığı da yapan AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Ziya Altunyaldız, AK Parti hükümeti döneminde şehre sanayi ve yeknoloji alanında yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Konya'ya 4 milyar TL'nin üzerinde destek verdiklerini dile getiren Ziya Altunyaldız, "Konya'mıza 2002-2022 yılları arasında sanayi ve teknoloji alanında toplam 4 milyar 262 milyon TL yatırım desteği sağladık” ifadelerini kullandı.

ziya-altunyaldiz-konyaya-sanayi-ve-teknolojide-destekler-hiz-kesmedi-3.jpg

KONYA'DA ON BİNLERCE KİŞİYE GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ

AK Parti'nin Konya'da on binlerce kişiye girişimcilik eğitimi verdiğini söyleyen Ziya Altunyaldız, "Şehrimizde 35 bin 435 kişiye girişimcilik eğitimi verdik. 4 bin 276 adet projeye destek olduk. 940 bilim fuarı projesini destekledik. Yine Konya'mıza 20 adet AR-GE merkezi kurarken, 1 adet de tasarım merkezimizi Konya'mıza kazandırdık" diyerek sözlerini tamamladı.

Etiketler :