Zorlu Arazilerde İlaçlama Dronları Başrölde

Zorlu Arazilerde İlaçlama Dronları Başrölde
Zorlu Arazilerde İlaçlama Dronları Başrölde

Tarımda kullanmak amacıyla özel olarak üretilen DJI marka dronlar insan gücü gereksinimini ciddi anlamda azaltıyor. Tarımsal kullanıma uygun olan bu insansız hava araçları gübreleme, ilaçlama, sulama, mahsul görüntüleme gibi birçok çözümü bir arada sunuyor. Tarımds ilaçlamanın yeni bir yolu olan tarımsal drone otonom görev belirleme özelliğine sahiptir. Hız seçimi, spreyleme, pratik tank dolumu, uçuş süresinin uzunluğu gibi özellikler ise cihazın önemini daha da arttırıyor.

Royaltech Tarımsal İlaçlama Dronu

Rakiplerine göre birçok avantaj sunan DJI marka zirai ilaçlamada büyük ayrıcalıklar sunuyor. royaltech tarafından satışı yapılan bu ürünün Konya başta olmak Türkiye'nin dört bir tarafına gönderimi sağlanıyor. Çin merkezli bir şirket olan DJI, çeşitli alanlarda hizmet sunması için insansız hava araçları üreten bir teknoloji devidir. Özellikle tarım uygulamalarında verimi, konforu ve kaliteyi artırmayı hedefleyen bu çalışmalar tarımsal faaliyetlerde ciddi anlamda avantaj sağlıyor.

Royaltech Zirai İlaçlama Dronu

'Tarımda yeni biri çağ' sloganı ile hizmete başlayan Royaltech ilaçlama dronu ile zirai çalışmalarda yeni bir dönem başlatıyor. Cihazın 30 litre püskürtme tankı bulunuyor. Bu da saatte 160 dönüm ilaçlama yeteneği olduğunu gösteriyor. Tank dolumu son derece hızlıdır. İş yükünü azaltan sistem zirai ilaçlama konusunda hassas bir tasarıma sahip. Damlacık penetrasyonu, sırayla püskürtme, yüksek püskürtme gücü, dalları hedefleme teknolojisi ve daha birçok özelliği barındıran cihaz bir uzman titizliğinden daha hassas bir şekilde ilaçlama yapabiliyor.

Royaltech İlaçlama Dronu

İlaçlama dikkat ve özen isteyen bir işlemdir. Özellikle ağaçlık alanların ilaçlanması bireysel çabalarla bazen günlerce sürebiliyor. Bu konuda büyük kolaylık sağlayan Royaltech ilaçlama dronu neredeyse tüm dal ve yaprakları tek tek ilaçlayabiliyor. Küresel radar sistemi ile geliştirilen cihaz insanların göremeyeceği noktaları bile ilaçlayabilme yeteneğine sahiptir. Zirai ilaçlama için geliştirilen ve bu alanda başırlar elde eden muhteşem bir drondur.

Royaltech Drone

Konya'da hizmet veren Royaltech, DJI marka tarımsal dronların yetkili bayisidir. Burada DJI kalitesiyle üretilen tarım ilaçlama dronları başta olmak üzere farklı hizmetler sunan birçok dron bulabilirsiniz. Kalitesi ve güvenilirliği dünya sınırlarını aşmış dronlarla iş yükünüzü azaltıp yüksek verim sağlamak mümkündür. 7/24 hizmet sunan firma alanında uzman bir ekiple çalışıyor. Sadece dron satışı değil aynı zamanda destek ve eğitim hizmeti de sunuyorlar.