1922 Konyaspor 6 puan için sahaya çıkacak!

TFF 3. Lig’de mücadele eden 1922 Konyaspor,10. Haftada deplasmanda Bayburt GÖİ ile karşı karşıya gelecek. Son haftalarda girdiği gol pozisyonlarından yararlanamamaktan yakınan Bekir Hoca takımından son vuruşlarda daha dikkatli olmasını istedi. Konyaspor deplasmanda puan arıyor.
1922 Konyaspor 6 puan için sahaya çıkacak!

TFF 3. Lig’de mücadele eden 1922 Konyaspor,10. Haftada deplasmanda Bayburt GÖİ ile karşı karşıya gelecek. Mücadelenin hazırlıklarına devam eden Bekir Mehtap’ın talebeleri ligde ilk galibiyetini almak için sahaya çıkacak. Son haftalarda girdiği gol pozisyonlarından yararlanamamaktan yakınan Bekir Hoca takımından son vuruşlar için daha dikkatli olmasını istedi. Konyaspor deplasmanda puan arıyor.

6-puanlik-mac.jpg

PUANLAR EŞİT
1922 Konyaspor geride kalan haftada 8 maçta 1 beraberlik, 7 yenilgi aldı. 1 puanı olan Yavru Kartallar, 3.grupta verdiği mücadelede yer alıyor. 1 gol atan 1922 Konyaspor, 12 gol kalesinde gördü. Ev sahip takımda da durumlar farksız değil. Karadeniz temsilcisi 1 puan ile Konyaspor’un 1 puan gerisinde yer alıyor. 1 gol atan Bayburt ekibi, 18 gole engel olamadı. Hafta sonu 6 puanlık maça çıkılacak.

 Muhabir
Etiketler :