1922 Konyaspor’da nihayet 3 puan

TFF 2.Lig Beyaz Grup 9.hafta karşılaşmasında 1922 Konyaspor, deplasmanda Kırklarelispor’u 3-0 mağlup etti. 4 haftanın ardından puan alan yeşil beyazlılar, kötü süreçte nefes aldı.
1922 Konyaspor’da  nihayet 3 puan

1922 Konyaspor ligin 9.hafta mücadelesinde Kırklarelispor’a konuk oldu. Deplasmanda oynanan mücadelede rakibine karşı büyük üstünlük kuran yavru kartallar, rakibi karşısında farklı bir skor ile 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı. Haftalardır puan alamayan yeşil beyazlılar, Manisa deplasmanında rakibini yenerek hem bu sezon ilk deplasman galibiyetini alırken hem de bu sezon ligdeki 3.galibiyetini almış oldu. 1922 Konyaspor, bu durumla puanını 9’a çıkardı ve 13.sıraya yükseldi.

ehu9qmmx4aeko2m.jpg

DEPLASMAN HASRETİNE SON

Yeşil beyazlılar ligin 9.haftasında oynadığı Kırklarelispor mücadelesi ile bu sezon ki ilk deplasman galibiyetini almış oldu. 1922 Konyaspor, Kırklarelispor karşısında alınan galibiyetle 4 haftanın ardından da puan almaı başardı. Bu sezon Kırklarelispor mücadelesi öncesinde rakiplerine karşı 2 kez üstün gelen yavru kartallar, bu 2 karşılaşmayı da evinde kazanmıştı. Deplasmanda bir türlü galibiyet gelemeyen 1922 Konyaspor, Yeni Çorumspor, Pendikspor, Tarsus İdman Yurdu ve Manisa Futbol Kulübüne mağlup olmuştu.  •YENİ HABER / MEHMET SERKAN ŞAFAK