365 gün sahadayız

AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat ve İl Yürütme Kurulu Üyeleri, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Arat, 365 gün sahada olduklarını belirtti.
365 gün sahadayız

AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat ve İl Yürütme Kurulu Üyeleri Mustafa Baran, Nurettin Akmeşe ve Yusuf Uçar gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu’na çalışmaları hakkında bilgi verdi. Teşkilatlarıyla 365 gün sahada olduklarını belirten Musa Arat, her daim seçim hazır şekilde çalıştıklarını söyledi. Arat, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun şehri olmanın sorumluluğuyla ‘Durmak yok yola devam’ diyerek çalışmalarına hızla devam ettiklerini belirtti.

HALKIN MESAJINI ALDIK

7 Haziran seçimlerinde halkın kendilerine mesaj verdiğini belirten Arat, “Bize 13 sene boyunca tek başına iktidar olmayı uygun gören milletimiz, 7 Haziran seçimlerinden sonra bize bundan sonra siz koalisyonla yönetin dedi. Biz de bu mesajı en uygun şekilde değerlendirerek, gerek Genel Merkez gerekse teşkilatlar olarak Başbakan Ahmet Davutoğlu önderliğinde seçim sonuçlarını değerlendirdik. Görüşmeler neticesinde anlaşma sağlanamadı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim kararı aldı. Kurulacak olan seçim hükümetiyle 1 Kasım’da yeniden seçime gidilecek. Hem yaşadığımız terör olayları hem ülkenin ve dünyanın yaşamış olduğu ekonomik zorluklar hem de Türkiye’yi geleceğe daha sağlam temeller üzerine kurma düşüncesi bizi sorumlu davranmaya itiyor. Bu zamana kadar sergilediğimiz o sorumluluk duygusunu bundan sonra da sergilemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

YAPICI ELEŞTİRİLERE SAYGI DUYARIZ

Medyanın gücünün farkında olduklarını belirten Arat, “Medyanın gücünün ve etki alanının farkındayız ve saygı duyuyoruz. Yerel medyayı geliştirmeliyiz bunun adına da yerel siyasetin üstüne düşen görevi gücümüz yettiğince yerine getirmeye ve yerel medyamızın yanında olmaya çalışıyoruz. Elbette eleştiriler olacak. Eleştiriler bize doğru yolu gösterecek. Yapıcı eleştiriye her zaman açık olacağız. Beraber inşallah Konya’yı geleceğe taşıyacağız. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da yerel medyanın öneminin ve değerinin farkında olduğunu düşünüyorum. Bundan da mutluluk duyuyorum” şeklinde konuştu.

ak-parti-konya.jpg

YEREL MEDYA BİR ŞEHRİN OLMAZSA OLMAZIDIR

“Sorunları yerinde inceliyoruz” diyen Arat, “Oyunu alamadığımız vatandaşların bizlerde gördüğü eksiği ya da hatayı gözlemlemeye çalışıyoruz, daima millet ve hizmet mantığı ile çalışarak eksiklerimiz varsa onları da gidermek için çaba harcıyoruz. Sizler de medya mensupları olarak bizlerin yaptığı çalışmaları, hizmetleri kamuoyuna duyuruyorsunuz, eksiğimiz varsa onları gündeme getirip bizlere yardımcı oluyorsunuz. Yerel medya bir şehrin olmazsa olmazıdır. Sizlere de yaptığınız çalışmalardan ötürü teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

y-habere-ak-partiden-ziyaret.jpg

İSMAİL POÇAN