Ahmet Şan: Gün kenetlenme ve birlik olma günüdür

Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, TFF Tahkim Kurulu’nun takıma verilen cezayı onamasına ilişkin, "Provakasyon yapanlar amaçlarına ulaşmıştır. Bu tür sıkıntıların üstesinden gelebilecek büyük bir camiayız. Gün kenetlenme ve birlik olma günüdür" dedi.
Ahmet Şan: Gün kenetlenme ve birlik olma günüdür

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun kulübümüzle ilgili almış olduğu ve TFF Tahkim Kurulu’nun onadığı karar sonrası başkanımız Ahmet Şan bir açıklama yaparak "Bu kararla birlikte tarafımızdan tahsis edilen localarda provakasyon yapanlar amaçlarına ulaşmıştır" dedi.

Başkanımız açıklamasında şu görüşlere yer verdi;

"Bu cezanın onanmasıyla, Atiker Konyaspor'umuzun fair play alanında yaptığı bütün çalışmalar cezalandırılmıştır. Vicdanlar yara almış, tüm futbol camiasına örnek olan, milli takıma ev sahipliği yapmış taraftarımızın takımına sahip çıkmasına engel olunmaya çalışılmıştır. Bu kararla birlikte tarafımızdan tahsis edilen localarda provakasyon yapanlar amaçlarına ulaşmıştır. Biz büyük Konyaspor taraftarını her zaman ve her şart altında takımını desteklemeye da vet ediyoruz. Bu tür sıkıntıların üstesinden gelebilecek büyük bir camiayız.Gün kenetlenme ve birlik olma günüdür."