Anadolu desteksiz kaldı!

Anadolu Selçukspor'da İkinci Başkan Okay Tınkır, tribün desteğinden yoksun çıktığımız maçlarda hakemlerin etki altında kalarak hatalı kararlar verebildiklerini kaydederken, ‘Bunun önüne geçebilmek için tribün gücümüzü doğru kullanmamız gerekli’ dedi
Anadolu desteksiz kaldı!

‘EVİMİZDE DEPLASMANI YAŞIYORUZ’
Özellikle iç sahada oynanan son iki karşılaşmada yaşadıkları talihsizliklerin kendilerini olduğu kadar camiayı da üzdüğünü kaydeden ikinci başkan Okay Tınkır, “Burada en büyük talihsizliğimiz taraftarımızın olmaması. Maalesef bunu üzülerek söylüyorum. Biz burada Konya’da kendi evimizde değiliz sanki dışarıdan misafir takım pozisyondayız. Özellikle Konyalı futbolseverlere buradan seslenmek istiyorum. Bizi yalnız bırakmasınlar. Unutmamalıyız ki Konyaspor’umuzun pilot takımı burası. Bizi ne kadar desteklerlerse, bizim enerjimiz ne kadar yüksek olursa, biz de inşallah yukarılara doğru o kadar hızlı tırmanırız. Burada biz futbolun güzel yanını sergilemeye çalışıyoruz. Bir kolej takımı havasında ekibimiz, yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz ile birlikte Atiker Konyaspor’umuza iyi futbolcular yetiştirmeye çalışıyoruz. Bunun için çok çalışmaya devam edeceğiz’ dedi.

‘HATALI KARARLAR PUAN KAYBETTİRDİ’
Zamanla daha iyi bir takım haline geleceklerini anımsatan Tınkır, ‘İç sahada oynadığımız son iki maçta geriye düşmemize rağmen takımımız reaksiyon gösterdi ve maçı çevirdi. Sahada her şeyi yapabilecek gücümüz olduğunu biliyoruz. Ama eksik olan yanlarımızın tamamlanması gerekiyor. Zaman zaman hakem arkadaşlarımızın farklı etkiler altında kalarak verdiği hatalı kararlar puan kayıplarımıza neden oluyor. Bunun önüne geçebilmek için tribün gücümüzü doğru kullanmamız gerekli. Şimdi hafta sonunda deplasmanda oynayacağımız Zonguldak Kömürspor karşılaşması için hazırlanacağız. Bu deplasmandan alacağımız puanlar ile kaldığımız yerden devam edeceğiz. Sezon sonunda takımımızın ligi en iyi yerde bitireceğinden endişemiz yok. Ayrıca genç futbolcularımızın da gelişimlerini tamamlayarak Konyaspor için hazır birer futbolcu olmaları en büyük beklentimiz” ifadelerini kullandı.