Avcı, gözünü Maraş’a dikti

Türkiye Kupası’nda 4. Tura yükselen Anadolu Selçukspor’da teknik direktör Alper Avcı, cumartesi günü ligde oynayacakları Kahramanmaraşspor maçını da kazanarak haftayı kârlı kapatmanın hesaplarını yapıyor
Avcı, gözünü Maraş’a dikti

Ziraat Türkiye Kupasında deplasmanda aldığı 1-0’lık Anadolu Bağcılar galibiyetiyle tur atlayan Anadolu Selçukspor’da teknik direktör Alper Avcı yaptığı açıklamada, “Karşılaşmanın tamamında oyuna hakim olan taraf bizdik. Sadece golü biraz geç bulduk, onun haricinde oyuncularımın göstermiş olduğu performanstan çok mutluyum. Baktığınız zaman genel anlamıyla lig maçlarında daha az süre alan oyunculardan kurulu bir ekiple mücadele ettik. En azından lig boyunca her oyuncu ile rotasyon yapabileceğimizi gördük. Buda bizim için sevindirici oldu” dedi.

HOCA TEMKİNLİ
Cumartesi günü deplasmanda Kahramanmaraşspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan genç teknik adam Alper Avcı, konuşmasını şu sözlerle tamamladı:“ Rakibimiz sezon başı ciddi bütçeler le takım oluşturdu. Bu ligdeki tecrübeli oyuncularla kurulan bir ekip. Zor bir deplasman, iyi bir ekiple oynayacağız. Biz ise takım olarak geride kalan haftalarda önemli işler yaptık yine orada iyi mücadele edip istediğimizi almaya çalışacağız.”
Öte yandan Anadolu Selçukspor, Kahramanmaraşspor maçı için yarın Konya’dan ayrılacak.

Yeni Haber