Başkan Altay: başarımızda hemşehrilerimizle iletişimizin büyük payı var

Selçuklu Belediyesi tarafından ilçenin farklı noktalarına kazandırılan Mahalle Konakları, toplumsal birlik beraberlik ve dayanışmaya ev sahipliği yapıyor
Başkan Altay: başarımızda hemşehrilerimizle iletişimizin büyük payı var

Belediye tarafından Selçuklu'ya kazandırılan Selçuki Hatun Mahalle Konağı'nda emekli vatandaşlarla bir araya gelen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, mahalle konaklarında konuşulan konuların belediye hizmetlerine olumlu olarak yansıdığını ifade etti.

                Mahalle konaklarının kültürümüzde yer alan köy odaları mantığı ile çalıştığının altını çizen Başkan Altay, "Hanımlar lokallerinde kadın kardeşlerimizle, emekliler lokallerinde büyüklerimizle, spor ve gençlik merkezlerinde ise çocuklarımızla gençlerimizle birlikte oluyoruz. Buralarda konuşulan her fikir bizim için son derece önemli. Selçuklu'da başarılı belediyeciliğimizi istişareye borçluyuz" dedi.

                Belli bir takvimle esnaf, ev, cami, kıraathane ve ev ziyaretleri yaptıklarına değinen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ziyarette şunları söyledi.

                "Belediye hizmetlerini gerçekleştirirken gücümüzü aldığımız vatandaşlarımızla istişare edip ilk günkü heyecanımızla Selçuklu'ya hizmet etmek için çaba sarf ediyoruz. Yerel yönetimlerin olmazsa olmazı  hemşehri  ilişkileridir. Belediyemizin yaptığı tüm hizmetlerin odak noktasında bu şehirde yaşayan hemşehrilerimiz yer almaktadır. Hizmetten yararlanacaklara, hizmetten beklentilerini sormak ve ona göre planlama yapmak kaynakları optimal kullanmamızı sağlıyor.

                Selçuklu'da 10 ayrı merkezde emekliler lokali yaptık. Bu tesislerimizden yaklaşık 12.500 hemşehrimiz yararlanıyor. Tüm tesislerimiz hemşehrilerimizin kullanımına açık. ne kadar çok hemşehrimiz bu tesisleri kullanırsa biz o kadar fazla memnun oluyoruz. Hemşehrilerimizin yüzündeki tebessüme şahit olmak çalışma azmimizi artırıyor."

                Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, emekli lokallinde vatandaşlarla sohbet ederek belediye hizmetleri hakkında fikirlerini aldı.