Başkan Altay’dan Yeni Haber’e ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, gazetemiz Yeni Haber’i ziyaret etti. Başkan Altay, Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu ile görüştü. Ziyarette; Konya ve ülke gündemi ile ilgili istişarelerde bulunuldu.
Başkan Altay’dan Yeni Haber’e ziyaret

‘FİLİSTİN’İN YANINDAYIZ’

Öncelik olarak İsrail’in Filistin’de yaptığı zulmü kınayan Başkan Altay, her daim Filistin’in ve Filistin halkının yanlarında olduklarını vurguladı. Altay, “İsrail’in bu tavrı yalnızca Müslümanların değil tüm insanlığın vicdanında açılmış bir yaradır. Her zaman, her şartta ve her yerde Filistin halkının yanında olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

altay-13.jpg

‘UCLG HEYECANI YAŞADIK’

Konya’da UCLG heyecanı yaşadıklarını ifade eden Altay, “Konya olarak dünyanın en büyük yerel yönetimler birliği olan UCLG’nin dönem başkanlığını devraldık. Görev aldığım süre boyunca; başkanlık ekibindeki paydaşlarımız ve üyelerimizle birlikte, yerel ve bölgesel yönetimlerin uluslararası alandaki konumunu güçlendirmek için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Koyuncuoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

 Muhabir
Etiketler :