Emre Çınarka’dan gazetemize ziyaret

AK Parti Altınekin Belediye Başkan Aday Adayı Emre Çınarka gazetemizi ziyaret etti. Genel Yayın Yönetmenimiz Lokman Koyuncuoğlu ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz Seyfullah Koyuncu’nun misafiri olan Emre Çınarka, Altınekin’e dair projelerinden bahsetti.
Emre Çınarka’dan gazetemize ziyaret

EĞİTİME ÖNEM VERECEĞİZ

Altınekin’de eğitime dair çok sayıda projeleri olduğundan bahseden Çınarka, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Genel Merkez Teşkilatımız ve Konya Teşkilatımızın tensipleri ile göreve seçilmemiz halinde; doğduğumuz ve doyduğumuz memleketimiz Altınekin’e hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız. Memlekete hizmet için çıktığımız bu yolda kıymetli büyüklerimizin de tavsiyeleri bizim için çok değerli. Buradan hareketle, istişare kültürüne önem vereceğiz. Altınekin’e başta eğitim ve kültür olmak üzere pek çok alanda yenilikler getirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Genç bir aday olmasına karşılık yeterli siyasi tecrübeye sahip olduğunu belirten Çınarka, “Gençlik Kollarından başlayarak ana kademeye kadar AK Parti teşkilatlarında uzun yılardır görev alıyorum. Teşkilat kültürünü özümsemiş, AK Parti okulundan yetişmiş bir kardeşinizim. Böyle güçlü bir partinin, bu kadar çalışkan bir teşkilatın neferi olmaktan her zaman gurur duydum. Görevler gelip geçicidir, Rabbim nasip ederse biz her koşulda AK Parti için, teşkilatımız için, Altınekin için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

 Editör