Çelikkayalar AVM’nin 16. Şubesi hizmette

Çelikkayalar AVM 16. Şubesi olan Şeker Tekke Şubesi açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Konya İl Başkanı Hasan Angı, Çelikkayalar AVM Genel Müdürü Ali Kaya ve birçok vatandaş katıldı.
Çelikkayalar AVM’nin 16. Şubesi hizmette

Açılış törenine; AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, İş-Kur Konya İl Müdürü Emrah Keleş, iş adamları Nusret Argun, Tahir Büyükhelvacıgil, Oktay Tıngır, Şükrü Doğan, Bahri Karapınar, Mustafa Deresal, Çelikkayalar Alışveriş ve Yaşam Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kaya, Çelikkayalar Alışveriş ve Yaşam Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Kaya ile yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çelikkayalar AVM Genel Müdürü Ali Kaya Şeker Tekke Şubesinin açılışında, Çelikkayalar AVM’nin Konyalıların marketi olduğunu belirtti. Kaya, “16. Şubesiyle 700 kişili bir aile olduk ve hepsine istihdam ediyoruz. Hem Türkiye ekonomisine hem de Konya’ya ekonomisine katkı sağlıyoruz. Ramazan ayının içerisinde Meram bölgesinde bir şubemiz daha hizmete girecektir.” diye konuştu.  Konya İl Başkanı Hasan Angı ise, “Pek çok şubesiyle Konya’ya hizmet veren Çelikkayalar grubu her dönem şubeler açmakla bu hizmet ağını geliştiriyor. Tüketiciye birinci elden fırsatlar sundukları için teşekkür ediyorum” İfadelerini kullandı.

KAYNAK: EMİNE TÜTÜN / YENİ HABER