Ceranlar Hac Malzemeleri ile Umre hayali gerçek oluyor

Ceranlar Hac Malzemeleri düzenlediği umre kampanyası ile 100 TL ve katları alışverişlerinizde 10 talihli müşterisini Raye Turizm güvencesiyle 15 günlüğüne kutsal topraklara gönderiyor.
Ceranlar Hac Malzemeleri ile Umre hayali gerçek oluyor

Kısa süre önce kurulmasına rağmen Konya’dan kutsal topraklara gideceklerin ilk uğrak yerlerinden biri olan Ceranlar Hac Malzemeleri,binbir çeşit ürünüyle hac ve umrecilerin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.Ceranlar Hac Malzemeleri tecrübesi, deneyimli personeli ve kaliteden ödün vermeyen anlayışıyla, müşteri memnuniyetiyle sektörüne yeni bir soluk katıyor.  Hac ve umre ziyaretini daha anlamlı kılmak ve hacıların mübarek beldede sadece ibadetlerini sağlamayı hedefleyerek hizmet ediyor.Ceranlar Hac Malzemeleri, Ali İhsan Ceran ve Muhammed Ceran ortaklığıyla Mevlana Çarşısı’nda müşterilerini bekliyor.

ceranlar-(11).jpg

“EN YENİ VE GÜNCEL ÜRÜNLER BURADA”

Ceranlar Hac Malzemeleri olarak sektörde 1 senedir faaliyet gösterdiklerini ifade eden Ceranlar Hac Malzemeleri ortaklarından Ali İhsan Ceran, “Daha önceden tekstil, bayan giyim, tesettür kıyafetleri üzerine mağazamız var. 30 senedir Mevlana Çarşısındaki mağazamızdayız. 2 katlı olan mağazamızın bir katını hac malzemesi olarak değiştirdik. Hac ve umreye giden kişilerin tercih edeceği en yeni ürünler mağazamızda var. Müşterilerimiz buraya geldiği zaman hac ve umrede kullanabileceği kıyafetler, malzemeler dışında geldiği zaman hediyelik dağıtacağı ürünlerinde yüzlerce çeşit var. En güncel ürünler çeşitleriyle birlikte seccadesinden teşbihe, kınadan misvaka, yüzükten takkeye kadar her şey elimizde mevcut. Böyle olunca da müşterilerimizin tercih etmesinde büyüt bit etken oluyor. Mağazamız görsel olarak da farklı dizayn edilmiş durumda. Bunun yanında tecrübeli çalışanlarımızla kaliteli hizmet sunuyoruz. Hem fiyat konusunda şeffafız hem de ürünlerin kalitesi açısında müşterilerimize en iyisini sunmanın gayreti içerisindeyiz” diye konuştu.

ceranlar-(4).jpg

“UMRE HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Umre kampanyalarını başlattıklarının altını çizen Ceran, “Hem bayan giyim mağazamızda hem de hac malzemeleri mağazanızda 100 TL’lik alışverişe bir kupon veriyoruz. Noter huzurunda yapacağımız çekilişle birlikte 10 kişiyi Raye Turizm güvencesiyle umreye göndereceğiz. Kampanyamız 26 Aralık 2017’de başladı. 14 Haziran 2018’e kadar devam edecek. Ramazan Bayramından sonra da noter huzurunda çekilişimiz olacak. Hacdan sonra Ekim ayında 10 kişiyi 15 günlük umreye göndereceğiz. Sadece kazanan müşterilerimiz pasaportlarını hazırlaması yeterli olacak. Diğer hiçbir ücrete dahilolmayacaklar. Müşterilerimiz ne kadar alışveriş olursa çıkma şansı o kadar fazla yakalıyor.  Bunu da her sene geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

ceranlar-(2).jpg

“KONYA BU SEKTÖRDE ÖNCÜ ŞEHİRLERDEN BİRİDİR”

Kişiye özel ürünlerin daha çok ilgi gördüğünü belirten Ceran, “Hediyelik bazında tesbih seccade, kına, yüzük gibi ürünler hala talep görüyor. Farklı ürünlerimizde var. Mevlitlere özel, kişiye özel ismi yazılı özel ürünlerde mevcut. Bunlar daha çok ilgi görüyor. Konya’da hac ve umreye hem şirket bazında hem de malzeme mağazası olarak yoğun talep var. Bu da rekabeti getiriyor. Rekabette kaliteyi getiriyor. O yüzden bu sektör diğer illere nazaran Konya’da üst sıralarda. Alanya’da ilk defa Konya firmaları tarafından Alanya’da tesettür otellerinde Hac Malzemeleri Fuarı düzenlendi. Önümüzdeki yıllarda Konya’da da düzenlenecek. Ürünleri bu sektörde merkez olan Konya’dan yurt dışına ihraç ediyoruz. Daha çok üretim ve toptancı mağazalarımız var. Konya bu sektörde öncü şehirlerden biridir” ifadelerini kullandı.  

ceranlar-(4).jpg

ceranlar-(8).jpg

ceranlar-(9).jpg

İSMAİL POÇAN / YENİ HABER