Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Konya için bakın neler söyledi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Konya ziyaretinde 7. Konya Savunma Sanayi Tedarikçi Buluşmaları programına katılım sağladı.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Konya için bakın neler söyledi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Konya ziyaretinde bir dizi programlar gerçekleştirecek. Katılım sağladığı 7. Konya Savunma Sanayi Tedarikçi Buluşmalarında önemli açıklamalarda bulundu. Cevdet Yılmaz, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Savunma sanayinde son 20 yılda bir devrim yaşadık. Üretimin, sanayinin, bereketin şehri Konya’da böyle bir programın yapılması çok anlamlı. Konya’da sanayide büyük bir atılım gerçekleştirildi. Türkiye’nin en büyük üretim üstlerinden biri haline geldi.

whatsapp-gorsel-2023-11-23-saat-11-56-55-e844b625.jpg

‘KONYA SÖZ SAHİBİDİR’

Sanayide Konya’nın söz sahibi olduğunu vurgulayan Yılmaz, “Konya, ipek yolu güzergahında üretimde ve ticarette tarihini koruduğu bir şehirdir. Katman katman nice medeniyetin yaşandığı bir şehirdeyiz. Birçok alanda üretimde önde gelen bir bölgemiz. Konya sanayisi söz sahibidir. Türkiye Yüzyılını inşa ederken önde gelen illerimizden biri Konya’dır. Anadolu’nun bir marka konumudur.” dedi.

Kaynak:YENİ HABER

 Muhabir
Etiketler :