Dersimiz Fener!

Atiker Konyaspor, hafta sonu konuk olacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı. Hafta boyunca sadece 1 antrenman hariç basına kapalı çalışacak olan yeşil-beyazlılar, teknik direktör Aykut Kocaman’ın özel taktiğiyle hazırlanıyor
Dersimiz Fener!

Geçtiğimiz pazar günü sahasında Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kalan Atiker Konyaspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı. Pazartesi gününü izinli geçiren Anadolu Kartalı, dün akşam saatlerin Kayacık Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla çalışmalarına start verdi. Çalışmalar bugün saat 15.00’deki antrenmanla devam edecek. Kayacak Tesisleri’nde gerçekleştirilecek olan antrenman, basına açık olacak.

BASINA KAPALI ÇALIŞACAKLAR
Yeşil-beyazlı takımın teknik direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçe karşılaşmasına büyük önem veriyor. Tecrübeli teknik adam, büyük bir titizlik ve gizlilikle takımını zorlu maça hazırlıyor. Kocaman, zorlu karşılaşmaya özel bir planını öğrencilerine aktarıyor. Atiker Konyaspor, Fenerbahçe maçının çalışmalarını basına kapalı olarak gerçekleştirecek. Yalnızca bugün saat 15.00’te yapılan antrenman basına açık yapılacak.

CUMA GÜNÜ GİDECEKLER
Konyaspor, deplasmandaki Fenerbahçe maçının hazırlıklarını cuma günü saat 15.00’te yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Yeşil-beyazlılar, antrenman sonrasında özel uçakla İstanbul’a uçacak. İstanbul’a vardıktan sonra karayoluyla konaklayacağı otele geçecek olan Anadolu Kartalı, burada maç kampına girerek maç saatini beklemeye çekilecek. Fenerbahçe-Atiker Konyaspor karşılaşması 16 Şubat Cumartesi günü saat 19.00’da oynanacak.