Düğümü Konyaspor çözebilir!

Nefesler tutuluyor. Ligdeki kıran kırana geçen şampiyonluk yarışında önemli bir detayın üzerinde duruluyor. Şampiyonluk namzetleri Konyaspor deplasmanında mücadele edecek. 37. Haftada şampiyon Arena’da belli olmazsa bütün düğümü Konyaspor çözecek. Taraftarlar maçı bekliyor.
Düğümü Konyaspor çözebilir!

Süper Lig’in bitmesine kısa bir süre kala şampiyonluktaki rekabet arttı. İpi göğüslemek isteyen Fenerbahçe ve Galatasaray, Konyaspor deplasmanına gelecek. Sosyal medyada iki takımın taraftarı arasındaki söylemlerde Konyaspor maçının önemi dikkat çekiliyor. Ligde 37. Haftada Galatasaray- Fenerbahçe randevusundan şampiyon çıkmazsa, düğüm 38. Haftadaki Konyaspor maçıyla çözülecek.

dugum-cozulebilir-002.jpg


2006 HALEN AKILLARDA

Galatasaray cephesi Konyaspor’un son maça kadar kümede kalmayı garantilemesinin hesaplarını yaparken, Fenerbahçe tarafı ise şampiyon Arena’daki maçta belli olmazsa anlık puan durumuna göre Konya’dan gelecek sonuca göre hareket edecek. X’te son maçların ardından Fenerbahçe’nin 14 Mayıs 2006’da Denizlispor maçındaki puan kaybının, Galatasaray’ın Konya’da yaşayıp yaşanmayı tartışılıyor.

dugum-cozulebilir.jpg
KONYASPOR RÖVANŞ İSTİYOR

Konyaspor’da ise durum çok farklı. Yeşil beyazlılar şampiyonluk yarışı veren iki takımın rekabetinden kendisini soyutlayarak önüne bakıyor. Anadolu Kartalı ligin ilk yarısında oynanan İstanbul’daki maçları unutmadı. Başkan Ömer Korkmaz, Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarına kadar ligde iyi konumda olmak istediklerini belirtti ve iki takımla oynayacakları maçı kazanarak rövanş alacaklarını ifade etti.

 Muhabir
Etiketler :