Erol Bulut, Aykut Kocaman'a cevap verdi!

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Aykut Kocaman'ın 1-1 biten maçın ardından Malatyaspor'un sürekli yere yatmasını eleştiren açıklamalarına cevap verdi
Erol Bulut, Aykut Kocaman'a cevap verdi!

Erol Bulut, Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın 1-1 kaldıkları maç sonrası yaptığı açıklamayla ilgili şunları söyledi:
“Aykut hoca belki kendi açısından haklı olabilir ama ben o görüşte değilim. Topun oyunda kalma süresi 61 dakika, bu bayağı uzun bir zaman. İkincisi yapılan faullere bakalım, verilmeyen kartlara bakalım. Bakıldığında daha az kart verildiğini düşünüyorum.

2-3 kart daha fazla olması gerektiğini düşünüyorum. Birincisi Jahovic'in Mina'ya yaptığı hareket kesinlikle sarı kart. Kaval kemiğine gelen bir darbe var, hakem sarı kart göstermedi. Ondan sonra attığı penaltıdan sonra Fabien'in kolunu ısırdı, ikinci sarı karttan kırmızı kart olması gerekiyor. İssam'a yapılan faul, Milosevic eliyle dudağına vurdu, dudağı patladı.

Orada da faul ve sarı kart olması gerekiyordu. Bunlar hiç verilmedi. Puan kaybettiğiniz zaman böyle sözlere başvuruyorsunuz. Bence Konyaspor'un buna ihtiyacı yok. İyi futbol oynuyorlar, iyi takım, en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Burada bizim adımıza kaybedilen 2 puan var. Konyaspor'un 1 puan aldığından dolayı mutlu olması lazım. Puan kaybedildiyse, bunu Malatyaspor kaybetti.”