Evim Konya Fuarı sektörü canlandıracak

Konya Müteahhitler Birliği Üyeleri Gayrimenkul sektöründen 15 firmayla gayrimenkul alanında fuara özel fırsat ve kampanyalar ile Almanya’ya ve Hollanda’ya çıkarma yaparak sektörü canlandırmak için hazırlanıyor.
Evim Konya Fuarı sektörü canlandıracak
Konya Müteahhitler Birliği Üyeleri Gayrimenkul sektöründen 15 firmayla özel projeler, daire, dükkân, ofis, mağaza, villa gibi birçok gayrimenkul alanında fuara özel fırsat ve kampanyalar ile Almanya’ya ve Hollanda’ya çıkarma yaparak sektörü canlandırmak için hazırlanıyor.
                                            
Yurtdışında yaşayan Türklerle, Türk gayrimenkul firmalarını buluşturacak Evim Konya Fuarı için çalışmalar başladı. Konya Müteahhitler Birliği Derneği (KOMÜT) önderliğinde, 26 Ocak Cumartesi Günü Almanya Köln'de, 28 Ocak Pazartesi Hollanda Amsterdam kentinde düzenlenecek olan Evim Konya Fuarı’na katılım giderek artıyor. Fuarda özel fırsat ve imkânlarla yer alacaklarını belirten Konya Müteahhitler Birliği Başkanı Şaban Topal, “KOMÜT olarak bir anlamda Konya'yı Avrupa'ya taşıyacağız” dedi. Başkan Topal, “Türkiye’de bir ev sahibi olmayı hayal eden gurbetçilerimizin ayaklarına kadar giderek, istedikleri özellikte evi en uygun şartlarda almaları sağlanacak” dedi.
 
ÖNEMLİ ÇIKIŞ NOKTASI
 
KOMÜT, stantta hem Türk gayrimenkul sektörünü anlatacak hem de KOMÜT üyesi firmaların projelerini, 3 milyondan fazla Türk’ün yaşadığı Almanya’ya ve 2 milyona yakın Hollanda’da yaşayan Türk vatandaşlarına ve komşu ülkelere tanıtacak diyen Şaban Topal,  “Evim Konya Gayrimenkul Fuarı, inşaat sektörümüz için önemli bir çıkış noktası sağlayacak. İnşaat ve gayrimenkul sektörü, yeni satış imkânlarını çok da uzakta değil Avrupa’daki Türkiye’de bulacak. Dövizdeki dalgalanmadan etkilenmeyen gurbetçilerimiz de, birikimlerini en iyi şekilde bu sektörde değerlendirme ve daha da kazançlı çıkma şansına sahip olacak. Evim Konya Fuarı, bununla birlikte başta Almanya ve Hollanda’da olmak üzere tüm Avrupa’da yaşayan yabancıların Türkiye’de bir gayrimenkul yatırımı yaparak, yatırımcı Türk vatandaşı olmaları için de ciddi bir fırsat” şeklinde konuştu.
 
SEKTÖR TEMSİLCİLERİNDEN DESTEK
 
Konya Müteahhitler Birliği Öncülüğünde, Evim Konya Gayrimenkul Fuarı sektörün önde gelen kurumları ve derneklerinden de tam not aldı. İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) fuara destek verdi. Dernek başkanları, fuarın tanıtım toplantısına katılacaklarını ve “Evim Konya biz de varız” dedi.  2 Farklı Ülkede Almaya Köln'de ve Hollanda Amsterdam'da birer gün arayla katılımcı markalar projelerini sunarak satış yapma, ödeme avantajlarını anlatma imkanı bulacak. Gayrimenkul firmaları, bankalar ve değerleme uzmanlarının yer aldığı fuarda birçok şehirden farklı gelir grubuna hitap eden projeler tanıtılacak. Evim Konya Gayrimenkul Fuarı basın tanıtım toplantısı Falent Yapı Faruk Çalışkan sponsorluğunda Tatlıses Restoranda gerçekleştirildi.

komut-001.jpg