Karatay'da asfalt çalışmaları devam ediyor

Asfaltlama çalışmalarını ilçede ihtiyaç duyulan her bölgede Ramazan ayında da sürdüren Karatay Belediyesi, Karaaslan Üzümcü Mahallesi Şelale Caddesinin asfaltını tamamladı.
Karatay'da asfalt çalışmaları devam ediyor

Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılan asfalt çalışmaları hakkında açıklama yapan Başkan Mehmet Hançerli, 1450 m uzunluğundaki Şelale Caddesine sıcak asfalt yapıldığını söyledi. 14.500 m² lik bir alanı kaplayan Şelale Caddesine  3.500 ton asfalt döküldüğünü dile getiren Hançerli, yapılan çalışmalar ile Karatay’ın daha modern bir görünüme kavuşturulmasını amaçladıklarını söyledi. Karatay’ın estetiğine önem verdiklerini ifade eden Hançerli, deforme olmuş cadde ve sokakların asfaltını yenilemeye devam edeceklerini kaydetti. Yeni imar yollarının açılmasıyla trafik akışını rahatlattıklarını da dile getiren Başkan Hançerli, ana arterlerin ve sokakların asfaltlanmasıyla bölge halkına rahat ve temiz bir ortam sunulduğunu belirtti.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, özellikle merkeze uzak mahallelerde devam eden soğuk asfalt çalışmaların Büyükburnak Mahallesinde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince sürdürüldüğünü sözlerine ekledi.