Konya Spor Lisesi'nden Avrupa Üçüncülüğü

26 - 31 Ağustos tarihleri arasında Macaristan'da düzenlenen Kick Boks Gençler Avrupa Şampiyonasında mücadele eden Konya Spor Lisesi öğrencisi ve Selçuklu Belediyespor sporcusu Fatih Koçyiğit, bronz madalya kazandı.
Konya Spor Lisesi'nden Avrupa Üçüncülüğü

26 - 31 Ağustos tarihleri arasında Macaristan'da düzenlenen Kick Boks Gençler Avrupa Şampiyonasında mücadele eden Konya Spor Lisesi öğrencisi ve Selçuklu Belediyespor sporcusu Fatih Koçyiğit, bronz madalya kazandı. Koçyiğit,  Kick Boks Avrupa Şampiyonasında kulüplerini, Konya Spor Lisesi'ni, Konya'yı ve Türkiye’yi en güzel şekilde temsil ederek Avrupa Üçüncüsü olmayı başardı ve Bronz Madalya almaya hak kazandı. Konya Spor Lisesi Müdürü Veysel Dudu, Koçyiğit’i tebrik ederek, “Okulumuz Konya Spor Lisesi öğrencisi Fatih Koçyiğit,  Kick Boks Avrupa Şampiyonasında Bronz Madalya kazanarak Avrupa Üçüncüsü olması, okulumuz ve Konya'mız adına gurur vericidir.

Öğrencimizin azimli ve gayretli çalışmaları sonucunda kulüplerini, okulumuzu, Konya'mızı ve ülkemizi en güzel şekilde temsil ederek madalya kazanmasından dolayı öğrencimizi tebrik ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.