Konya'da belediye başkanına bıçaklı saldırı...Durumu ağır!

Doğanhisar Belediye Başkanı İhsan Öztoklu bıçaklı saldırıya uğradı.
Konya'da belediye başkanına bıçaklı saldırı...Durumu ağır!

Doğanhisar Başköy mahallesinde açık hava reklam paneline asılan bir afişin yırtılması sonucu olay yerine gelen Doğanhisar Belediye Başkanı İhsan Öztoklu bıçaklı saldırıya uğradı.

Edinilen bilgiye göre saat 01:50 sıralarında gerçekleşen olayda, saldırıyı gerçekleştiren şahsın firar ettiği ve güvenlik güçlerince arama çalışması başlatıldığı öğrenildi.

KONYA'DA UYGUN FİYATA MODELLİ OTOMOBİL!

Başkan Öztoklu'yu bıçakladığı iddia edilen Abdurrahman K. ve beraberindeki iki kişinin Jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi.

Doğanhisar Devlet Hastanesine kaldırılarak ilk müdahalesi burada yapılan Başkan Öztoklu, kalbinden bıçaklanması ve durumunun ciddi olması nedeniyle Ilgın Dr. Vefa Tanır Devlet Hastanesine sevk edildi.

Saldırıyı gerçekleştiren failin, önceki belediye başkanı ve 31 Mart seçimlerinde İYİ Parti adayının oğlu olduğu iddia edilirken Doğanhisar Başsavcılığı olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

MHP Konya İl Başkanı Av.Murat Çiçek, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Şu an Ilgın devlet hastanesindeyim. Doğanhisar belediye başkanımız İhsan Öztoklu ameliyatta. Dua edelim" ifadelerini kullandı.

saldiri-009.jpg