Konya'da günün özeti

Gün içerisinde Konya’da meydana gelen önemli olayları sizler için özetledik. Konya’da gün boyunca yaşananların özeti şöyle:
Konya'da günün özeti

PARKTA HAREKETSİZ BULUNAN LİSELİ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ
Akşehir'de bir parkta yerde hareketsiz halde yatarken bulunan lise öğrencisi Yiğit Akgül (16), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.


AKYÜREK: "RUHLARDAKİ ANARŞİ SONA ERMELİ"
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Akyürek: "Dün açıklanan Bakanlar Kurulu'nda ilk defa kadın bakanın görev yapıyor olması, günün mana ve önemi açısından değerlendirilmesi gereken bir olgudur"


KONYA'DA 49 ÜLKEDEN GELEN ÖĞRENCİLER HAFIZLIK EĞİTİMİ ALIYOR
Konya'daki Uluslararası Selçuklu Mevlana İmam Hatip Lisesi'nde, Pakistan'dan Senegal'e, Yemen'den Etiyopya'ya 49 ülkeden 95 öğrenci, hafızlık eğitimi görüyor.


HASTALARIN ODASINA KİTAP HİZMETİ VEREN HASTANE
Konya Numune Hastanesinde 4 bine yakın kitap ile oluşturulan kütüphane odacıkları aracılığıyla yatan hastalara günün her saati kitap okuma olanağı sunuluyor.


KONYA'DA KUYUMCU SOYGUNU
Kar maskeli ve silahlı 2 kişi, girdikleri kuyumcu dükkanından 3 kilogram altın ve 50 bin lira çalarak kaçtı.


KÜTÜKCÜ'DEN YENİ HÜKÜMET DEĞERLENDİRMESİ
KSO Başkanı Kütükcü:- "Sayın Başbakanımız liderliğindeki yeni hükumetin Türkiye'nin kalkınma sürecine ivme katacağına ve ülkemizi yeni ufuklara taşıyacağına inanıyorum"


DOĞANHİSAR VE ILGIN’IN SU ŞEBEKESİ YENİLENDİ
Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Doğanhisar ve Ilgın ilçelerinde işletim ömrü dolan boruları, uzun ömürlü, sağlıklı ve yüksek basınca dayanıklı borularla değiştirdi.