Konya'da kısa kısa haberler

Konya'da neler oluyor? Konya'dan kısa kısa haberler...
Konya'da kısa kısa haberler

Kızılay Konya’dan Vali Özkan’a ziyaret

Kızılay Derneği Konya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Üzülmez ve Yönetim Kurulu Üyeleri İlker Özkan ile Tevfik Fikret Karaman ve Sekreter Hasan Dalgıç, Vali Vahdettin Özkan’ı ziyaret etti.

kizilay-konyadan-vali-ozkana.jpg

Kızılay Derneği’nin faaliyetleri hakkında Başkan Üzülmez’den bilgi alan Vali Özkan, Başkan Üzülmez ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Saygı öğrencilerle yemekte buluştu

Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı özel eğitim öğrencileriyle düzenlenen yemek programında buluştu. Düzenlenen yemeğe Bozkır Kaymakamı Tolga Turan, Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Demirci, özel eğitim öğretmenleri ve öğrenciler katıldı. Başkan Saygı özel eğitim öğrencilerinin her biriyle yakından ilgilendi.

baskan-saygi-ogrencilerle-yemekte-2.jpg

Özellikle çocukların yoğun sevgi gösterisinde bulunduğu Başkan Saygı öğrencilere; “Sizler bizim her zaman önceliğimiz oldunuz, her zaman sizlerin yanınızdayız. Özel Sporcular Türkiye şampiyonasında Bozkır’ımızı gururla temsil ederek başarılar sağladınız. Ekip arkadaşlarımızla bizlerde eksik yönleri tamamlaya gayret ediyoruz” dedi. Başkan Saygı; “Öncelikli olarak hepimizden çok teşekkürü hakkeden, öğrencilerimiz için her türlü fedakarlığı yaparak çalışan kıymetli öğretmenlerimize teşekkür etmek istiyorum. Onlar iyi ki varlar. Kurum olarak engelli bireylerimizin her zaman yanında olan Bozkır Kaymakamımız Tolga Turan olmak üzere, okulumuzun ve çocuklarımızın eksikliklerini bizlere ulaştıran milli eğitim müdürümüze ve ekibine teşekkür ediyorum. Hep birlikte el ele vererek bu çocuklarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Müftü İmamoğlu, annelere seminer verdi

Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu, “Mutlu Aile Huzurlu Toplum” semineri kapsamında Şeyh Ulema Kur’an Kursu’nda ihtiyaç odaklı öğrencilerle bir araya geldi.

muftu-imamoglu-annelere-seminer-1.jpg

Mirliva Fazıl Kız Kur’an Kursu öğrencileri ile mahalle sakinlerinin de katılım sağladığı seminerde İlçe Müftüsü İmamoğlu, İslam dininin emir ve yasakları doğrultusunda mutlu aile kalabilmenin püf noktaları görsel sunum eşliğinde anlattı. Öte yandan Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu, iş insanı Mehmet Ali Atiker’i makamında ziyaret ederek Atiker Sanayi Sitesinde bulunan Mehmet Ali Kadriye Atiker Cami'nin Türkiye Diyanet Vakfına devredilmesi konusunda yürütülen çalışmalarla ilgili istişare ve bilgi alışverişinde bulundu. •MACİT ULUÇAMLIBEL

Ülkücü kadınlardan şehit ailelerine ziyaret

Konya Ülkü Ocakları Asena Birimi, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir ve şehit ailelerini ziyaret ederek, hem ellerini öptüler, hem de buket çiçek hediye ettiler.

ulkuculerden-sehit-4.jpg

Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir, Konya Ülkü Ocakları Asena Biriminin ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Konya Ülkü Ocakları Asena Birimi üyeleri, şehit annelerinin ellerini öperken, yanlarında getirdikleri çiçekleri takdim ettiler. Ziyaret günün anısına çektirilen toplu fotoğraflar ile son buldu.

Muhasebeciler turnuvada yarıştı

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) tarafından Oda üyelerine ve stajyerlerine yönelik düzenlenen puanlı halı saha futbol turnuvasına başladı.

muhasebeciler.jpg

Turnuvaya birçok Oda üyesi ve stajyerlerinden oluşan takımlar katılıyor. Puanlı lig usulüne göre oynanacak olan halı saha turnuvası hakkında bilgi veren Konya SMMMO Başkanı Abdil Erdal, “Meslektaşlarımızın yoğun iş temposu karşısında rahatlamaya ve sosyal faaliyetlere ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz. Bu kapsamda Konya SMMMO olarak sadece meslektaşlarımızın katıldığı puanlı halı saha futbol turnuvamızı gerçekleştiriyoruz. Bu vesileyle centilmence mücadele edecek bütün meslektaşlarıma teşekkür eder tüm takımlarımıza başarılar dilerim” şeklinde belirtti.

ASKON’da ahilik konuşuldu

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği(ASKON) Konya Şubesi eğitim faaliyetleri devam ediyor. Son olarak Eğitimci-Yazar Burak Yılmaz, “Ah Deme Ahir De, Ahi De! Günümüz İş İnsanının Kırmızı Çizgileri” isimli konferansla üyelere aktarımda bulundu.

askonda-ahilik-1.jpg

Şube binasında gerçekleşen eğitime katılım yoğun oldu. Programın açılış konuşmasını yapan ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı, kişisel gelişim etkinliklerine önem verdiklerinin altını çizdi. Başkan Sinacı, iş adamlarını eğitimlere katılmaya davet etti. Kürsüye çıkan Eğitimci-Yazar Burak Yılmaz, Ahiliğin önemine dikkat çekti.

Etiketler :