Konyaspor, Akhisarspor deplasmanında!

Ligde oynadığı son 3 maçtan 5 puan çıkartarak nefes alan Atiker Konyaspor, bu akşam deplasmanda Akhisarspor’a konuk olacak. Saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetecek
Konyaspor, Akhisarspor deplasmanında!

Süper Lig’in 23. hafta açılış maçında Atiker Konyaspor, bu akşam yeni stadıyla berabere çıkış yakalayan Akhisarspor’a konuk olacak. Son haftaların iki formda takımının karşılaşması bu akşam saat 20.00’de başlayacak. Dün yaptığı ter idmanının ardından havayoluyla İzmir’e giden Anadolu Kartalı, daha sonra karayoluyla Akhisar’a geçti. Maç kampına giren Atiker Konyaspor’da moraller yerindeyken camia galibiyete kenetlendi. Bu arada Konya’dan ve İzmir’den de çok sayıda Konyaspor taraftarının maçı izlemek için Akhisar’a gideceği öğrenildi.

İKİ TAKIM DA FORMDA
Ateş hattından uzaklaşmayı hedefleyen Atiker Konyaspor, ligde oynadığı son 3 karşılaşmadan 5 puan toplayarak zorlu fikstürü yenilmeden geçti. Lider Başakşehir ile içeride 1-1 berabere kalan Anadolu Kartalı, ardından kritik öneme sahip Alanya deplasmanından üç puanla döndü. Yeşil-beyazlılar, son olarak sahasında Beşiktaş’tan 1 puan kopartarak zorlu dönemeci yenilgisiz atlattı. Özdilek’in öğrencileri Akhisar karşısında da yenilmez serisini sürdürmenin peşinde. Akhisarspor ise son 2 haftada Bursaspor ve Karabükspor engellerini kayıpsız geçerek formda bir görüntü çiziyor.

STOPER TANDEMİ DEĞİŞECEK
Atiker Konyaspor’da Filipovic’in sarı kart cezalısı olması nedeniyle Akhirspor karşısında stoperde Ali Turan’ın yanında kimin görev yapacağı sorusuna cevap aranıyor. Teknik direktör Mehmet Özdilek’in önünde Selim, Jonsson ve Moke’den oluşan 3 alternatif bulunuyor. Bu üç isimden birini seçecek olan Özdilek, Moke’yi orta sahada değerlendirmek istiyor. Deneyimli çalıştırıcının, defansın ortasında Ali Turan’ın yanında Selim Ay’ı tercih etmesi ön görülüyor.

FERHAT YOK, ÖMER ALİ GÖREVE!
Atiker Konyaspor'un sol beklerinden Ferhat Öztorun, sakatlığı sebebiyle Akhisar karşılaşmasında forma giyemeyecek. Süper Lig'in 23. hafta açılış maçında yarın akşam deplasmanda Akhisarspor ile karşılaşacak Atiker Konyaspor'da sol bek krizi bu hafta da devam edecek. Türkiye Kupası'ndaki Galatasaray maçında ayağına darbe alan Ferhat'ın henüz iyileşemediği ve yarınki maçta takımını yalnız bırakacağı ifade edildi. Mehmet Özdilek'in Akhisar maçında da solbekte Ömer Ali Şahiner'i oynatması bekleniyor.

DÜDÜK PALABIYIK’TA OLACAK
Akhisarspor - Atiker Konyaspor karşılaşmasında hakem Ali Palabıyık'ın düdük çalacağı açıklandı. Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamada, yarın oynanacak Akhisarspr- Atiker Konyaspor maçında Ali Palabıyık'ın görev alacağını bildirdi. Palabıyık'ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Mustafa Savranlar yapacakken, karşılaşmanın dördüncü hakemi Ali Şansalan olacak. Bu arada Ali Palabıyık, Atiker Konyaspor'un sezonun ilk yarısında Kayserispor'a deplasmanda 2-1 mağlup olduğu karşılaşmada düdük çalmıştı.