Konyaspor sahasında Ankaragücü karşısında! İşte muhtemel 11’ler

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu ilk hafta maçında bugün sahasında MKE Ankaragücü'nü konuk edecek. Saat 19.15'te başlayacak mücadeleyi hakem Bülent Birincioğlu yönetecek.
Konyaspor sahasında Ankaragücü karşısında! İşte muhtemel 11’ler

Spor Toto Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta sezonu bu hafta başladı. Geçtiğimiz sezonu 44 puanla 8.sırada tamamlayan Konyaspor, yeni sezonu taraftarı önünde açacak. Birinci hafta mücadelesinde bugün saat 19.15'te Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda MKE Ankaragücü'nü konuk edecek yeşil beyazlılar, sahadan 3 puanla ayrılarak sezona iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Zorlu mücadelede hakem Bülent Birincioğlu düdük çalacak. Birincioğlu'nun yardımcılıklarını Mehmet Metin ve Mehmet Kısal yapacak. Konyaspor, Ankaragücü ile son kez 21 Nisan'da Ankara Eryaman Stadyumu'nda karşılaşmış ve mücadele 0-0 beraberlikle sona ermişti.

EVİNDE 3 PUANA HASRET

Bugün sahasında Ankaragücü ile yapacağı maçla sezonu açacak olan Konyaspor, evinde uzun süredir galip gelemedi. Yeşil beyazlılar, geçen sezonun 20.haftasında 27 Ocak'ta oynadığı ve 2-0 kazandığı Antalyaspor maçından sonra içeride galibiyete hasret kaldı. Yeşil beyazlılar, Antalya maçının ardından Konya'da oynadığı 8 maçta 6 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 3 puan yüzü göremedi. Yeşil beyazlılar bu süreçte sahasında yalnızca 5 gol atabildi.

ANKARAGÜCÜ'NE KONYA'DA GEÇİT YOK

Konyaspor, MKE Ankaragücü ile Konya'da oynadığı maçlarda rakibine maç kaybetmiyor. Yeşil beyazlılar, Ankara temsilcisiyle evinde oynadığı son 6 Süper Lig maçının yalnızca birini kaybetti. Ankaragücü, Konya'daki tek galibiyetini Mart 2011'de 2-0'lık skorla almıştı. Konyaspor, Ankaragücü ile evinde oynadığı 13 maçın 11'inde toplam 25 gol atarak rakip fileleri havalandırırken gol sevinci yaşayamadığı diğer iki karşılaşmada rakibine mağlup oldu.

TARAFTAR MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

Konyaspor'un zorlu MKE Ankaragücü maçının bilet satışı stat gişelerinden ve passo.com.tr sayfasından devam ediyor. Takımı özleyen Yeşil beyazlı taraftarların yoğun ilgi gösterdiği maçta stadın büyük oranda dolması bekleniyor. Anadolu Kartalı, yaklaşık 85 gün sonra taraftarıyla buluşacak. Yeşil beyazlılar, iç sahadaki son maçında 25 Mayıs'ta Akhisarspor ile oynamış ve sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrılmıştı.

MAÇIN MUHTEMEL 11'LERİ

KONYASPOR: Serkan, Alper, Anicic, Filipovic, Skubic, Jevtovic, Jonsson, Milosevic, Ömer Ali, Daci, Bajic

MKE ANKARAGÜCÜ: Korcan, Kitsiou, Pazdan, Kulusic, Cebrayil, Sedat, Mehmet Sak, Moke, İlhan, Canteros, Orgill

STAT: Büyükşehir Belediye

SAAT: 19.15

HAKEM: Bülent Birincioğlu

YAYIN: beIN SPORTS
 

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ