Konyaspor stadı boş kaldı!

Futbol taraftarsız olmuyor. Kulüplerin birbirleriyle mücadele ettiği müsabakalarda takımların itici gücü olan taraftarlar takımlarının kazanması için 12. Adamlığa soyunurken, seyirci ortalaması raporu yayınlandı. Şampiyon Galatasaray’ın başını çektiği listede, Konyaspor 7. Sırada kaldı.
Konyaspor stadı boş kaldı!

Süper Ligde 2022-2023 sezonunun seyirci ortalaması belli oldu. İç saha maç sayısı, toplam seyirci ve maç başına ortalamanın çıkartıldığı raporda Galatasaray listenin başında yer aldı. Sarı kırmızılılar 18 karşılaşmada 45.156 seyirci stadyuma topladı. Konyaspor listede 7. Sırada yer aldı. Yeşil beyazlılar 18 kere iç saha maçına çıkarken, 185.459 seyirci stada geldi. Konyaspor’un seyirci ortalaması ise 10.303.

aw874122-01.jpg

4/1 SEYİRCİ GELDİ
Anadolu Kartalı, stadyumunun doluluk oranına göre yaklaşık 4/1’i kadar seyircisine ulaşabildi. Raporda ikinci sırada Fenerbahçe, üçüncü sırada Beşiktaş ve dördüncü sırada Trabzonspor var. Seyirci ortalamasına göre en az taraftarıyla buluşan listenin son 5 takımının hepsi İstanbul ekipleri oldu. İstanbulspor, M. Başakşehir, Kasımpaşa,H.K Ümraniyespor ve Karagümrük takımları son sıradalar.

seyirci-ortalamalari.png

 Muhabir
Etiketler :