Konyaspor ümidini korudu!

Türkiye Sigorta TBL 33. haftanın son maçında Konyaspor, Kocaeli temsilcisi Çayırova Belediyesi ile karşılaştı. Bir ara farkı 26 sayıya kadar açan yeşil beyazlılar rakibinin geri dönüşüne izin verse de maçı kazanmayı başardı. (92-86)Konyaspor pazar günü ligde devam mı tamam mı maçına çıkacak.
Konyaspor ümidini korudu!

Türkiye Sigorta TBL 33. haftanın son maçında Konyaspor, Kocaeli temsilcisi Çayırova Belediyesi ile karşılaştı. Çayırova Spor Salonu'ndaki mücadele TRT Spor Yıldız'da canlı yayınlandı. Ligde kalma şansını mucizelere bırakan yeşil beyazlılar maça Myles Mack, Merthan Mutlu, Doruk Dora, Marlon Johnson ve Mert Ali Sert 5'lisi ile çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısı Konyaspor'un 43-28 üstünlüğü ile bitti.

basketbol.jpg

SON RAUNT ANKARAGÜCÜ

Mücadelenin ikinci yarısı nefes kesti. Dev Kartallar 26 sayılık farkı koruyamadı. Kocaeli temsilcisi geri dönüş yaparken son 5 dakikada heyecan zirve yaptı. Ev sahibi ekip farkı 5 sayıya kadar indirdi. Ancak ligde kalmak için galibiyete ihtiyacı olan Konyaspor, Çayırova deplasmanından çıkmayı başardı ve maçı 92-86 kazandı. Konyaspor, Pazar günü 15.00'da Ankaragücü maçıyla final yapacak.

 Muhabir
Etiketler :