Konyaspor, Yusuf Erdoğan için mesaide

Atiker Konyaspor teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, Yusuf Erdoğan transferini bitirmek için oyuncuyla dirsek temasını sıklaştırdı
Konyaspor, Yusuf Erdoğan için mesaide

Atiker Konyaspor, kanat bölgesini Yusuf Erdoğan ile güçlendirmek amacında. Şu ana kadar 2 transfer yapan yeşil-beyazlı ekibin, Trabzonspor’dan ayrılma kararı alan Yusuf Erdoğan için temaslarını sürdürüyor. Konyaspor, Trabzonspor’a ve oyuncuya teklifini sunarak beklemeye çekildi. Yusuf’a büyük takımların da ilgisi bulunuyor. Anadolu Kartalı, Mustafa Reşit Akçay faktörüyle bu transferi bitirmeyi planlıyor. 1992 doğumlu oyuncunun transferi için Akçay’ın da görüşmelerde bulunduğu öğrenildi. Deneyimli teknik adam, eski öğrencisini Konyaspor’a transfer etmeyi istiyor. 

İSTANBUL’U DÜŞÜNÜYOR
Trabzonspor’dan Yusuf Erdoğan’a talip olduklarını belirten tecrübeli teknik adam Mustafa Reşit Akçay, "Konyaspor olarak Yusuf Erdoğan ile ilgileniyoruz ancak Yusuf’un bize bakış açısını bilmiyoruz. Kendisiyle konuştuk, bizden süre istedi. Sanırım İstanbul ile ilgili düşüncesi daha yoğun. Saygı duyuyoruz. Çünkü yaşamı ve seçim hakkı onundur. Bizim ona destek olmamız gereken günlerdir. Çok yetenekli bir oyuncunun kaybolmadan, tekrar Türk futboluna geri dönmesini sağlamalıyız." şeklinde konuştu.