Konyaspor'da Başkan o iddiaları yalandı!

Kötü oyunun nedeni araştırılıyor. Konyaspor'da Alanyaspor maçındaki oyuncu performansları sonrasında ödeme sorunu var mı söylemleri oluştu. Başkan Ömer Korkmaz bu iddiaları yalanlarken, futbolcuların karakterli olduklarına vurgu yaparak cevap verdi.
Konyaspor'da Başkan o iddiaları yalandı!

Konyaspor'un Alanyaspor maçındaki görüntüsü taraftarları bitime kısa bir süre kala endişelendirdi. Camiada futbolcuların cumartesi günkü kötü oyunun sebebi araştırılıyor. Yeşil beyazlı taraftarlar futbolcuların ödemelerdeki gecikmeden dolayı kötü oynadıklarına yönelik söylem gerçekleştirirken Başkan Ömer Korkmaz birinci kaynak olarak cevapladı. Başkan ödemelerin yapıldığını söyledi.

baskan.jpg

"MAAŞLARI ÖDEDİK"

Alanyaspor maçı sonrası basının karşısına geçen Başkan Korkmaz futbolcuların ödeme ile ilgili kötü oynadıkları hakkında eleştirilere, "Kasımpaşa maçından önce oyunculara bir maaş daha ödedik. Yine böyle bir kriz oluşmasın, para gündeme gelmesin diye yöneticilere mesaj attım ve kırmızı kodla acil toplanalım dedik. Sağ olsun yine yönetim kurulu elini cebine koydu ve o maaşları gene ödedik" dedi.

baskan-002.jpg


"OYUNCULARIMIZ KARAKTERLİ"

Başkan şöyle devam etti, " Kasımpaşa maçının primi vardı.O maçın primini de emanetler ve şunlarla bunlarla yine ödedik. Para önemlisidir ama kazanmak daha önemlidir. Paramızı geç alıyoruz diye bir mevzu yok ama olsa bile ben futbolcu grubunun o kadar karakter yoksunu olduğunu düşünmüyorum. Karakterli bir oyuncu grubuna sahibiz. En azından son dönemde daha çok karakter koyan bir takım var"

 Muhabir
Etiketler :