Konyaspor'da başkanlık yarışı kızıştı! Hilmi Kulluk neden geç açıklayacak?

Atiker Konyaspor’da başkanlık yarışı kızıştı. Zeki Çimen ve Mustafa Oral’dan sonra Hilmi Kulluk da resmi bir şekilde adaylığını açıklayarak, projelerini anlatacak
Konyaspor'da başkanlık yarışı kızıştı! Hilmi Kulluk neden geç açıklayacak?

Anadolu Kartalı’nın 8 Haziran’da yapacağı Olağanüstü Genel Kurul öncesi nefesler tutuldu. Konyaspor yönetimine talip olan adaylardan Mustafa Oral ve Zeki Çimen, seçim çalışmalarını açıktan yürütmüştü. Bu iki isme nazaran çalışmalarını gizli yürüten Hilmi Kulluk da basın karşısına çıkmaya karar verdi. Çarşamba iftar sonrası basın mensuplarıyla bir araya gelecek Kulluk, projelerinden bahsedecek.

İSİMLER ÖNE ÇIKMAYA BAŞLADI

İş adamı Hilmi Kulluk’un yönetim kurulu listesinde yer alacak isimler de ortaya çıkmaya başladı. Daha önce Konyaspor yönetiminde bulunan isimlerin de yer aldığı listede en dikkat çeken isim ise Selçuk Aksoy ve Kudret Fikirli… Listenin basına sızan isimleri ise şu şekilde; Hilmi Kulluk, Selçuk Aksoy, Kudret Fikirli, Okay Tınkır, Enes Ünlüer, Celalettin Yılmaz, Ali Yücel, Abbas Kılınç, Fevzi Tezcan.

KİLİT İSİM OLARAK YER ALMIŞTI

Daha önce Konyaspor yönetiminde görevler alan Hilmi Kulluk, 2009 yılında Ziya Doğan döneminde elde edilen 1.Lig şampiyonluğunda takımı ve yönetimi oluşturan kilit isimler arasında yer almıştı. O dönem cebinden kulüp için 1 milyon lirayı veren Kulluk, işlerinin yoğunluğunu gerekçe göstererek görevinden ayrılmış ve o günden beri yönetimde herhangi bir görev almamıştı.

‘PRENSİP GEREĞİ GİZLİ TUTTUK’

Adaylık süreçleri hakkında açıklamalarda bulunan Selçuk Aksoy, ’Hilmi bey ile birlikte liste çalışmalarımıza uzun süredir devam ediyoruz. Prensip gereği fazla göz önünde bulunmamak için çalışmalarımızı gizli tuttuk. En nihayetinde biz de Çarşamba günü medya önüne çıkıp liste ve projelerimizden bahsedeceğiz. Ses getirecek güçlü bir ekip ve projelerle geliyoruz’ dedi. 

 

VELİ ÖZKAN / YENİ HABER GAZETESİ