Konyaspor'da Ethemi ısınıyor, taraftardan oy bekliyor!

Ethemi haftanın golü anketinde yer almayı başardı. Kuzey Makedonyalı futbolcu 74. Dakikada sol kanattan ceza yayına girerken çektiği şut ve attığı golle takımı adına ilk golünü kaydetti. Hatayspor maçında ilk asistini yapan Ethemi formaya göz kırptı.
Konyaspor'da Ethemi ısınıyor, taraftardan oy bekliyor!

28. haftanın en güzel golü seçiliyor. Yayıncı kuruluş geride kalan haftanın en şık golünü anketle belirlerken, Konyasporlu Valon Ethemi’nin 74. Dakikada sol kanattan ceza yayına girerken çektiği şut ve attığı golle haftanın golüne aday seçildi. Konyaspor’un ara transferlerinden gol atan tek oyuncu olan Ethemi, 5572 kullanıcı içerisinde yüzde 15’lik oy alarak ankette şu anda 3. Sırada yer alıyor

oy-bekliyor-2.png


ETHEMİ ISINMAYA BAŞLADI

Ankette birinci sırada Fenerbahçeli Cengiz Ünder (yüzde 52) İstanbulspor’dan Florian Loshaj (yüzde 23) oy aldı. Dördüncü sırada ise Rizesporlu Jonjo Shelvey var (yüzde 11) Diğer yandan Ethemi ısınmaya başladı. Kuzey Makedonyalı futbolcu Hatayspor maçında takımı adına ilk asistini yapan Ethemi, Pendikspor maçıyla da ilk golünü kaydetti. Ethemi performansıya ilk 11’e göz kırpıyor.

 Muhabir
Etiketler :