Konyaspor'da Hoca kayıpsız geçmek istiyor!

Konyaspor'da Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic istediği oyun formatını oluşturamadı. Yeni transferlerin henüz hazır olmadığını belirten Stanojevic milli ara öncesi Başakşehir maçından puanla ayrılarak verilecek arada mental ve fiziksel olarak iyi geçirmek istiyor.
Konyaspor'da Hoca kayıpsız geçmek istiyor!

Konyaspor'da Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic istediği oyun formatını oluşturamadı. Tecrübeli Teknik Adam transferlerin birçoğunun kamp sürecinde olmaması nedeniyle yeni oyuncularının takıma alışma sürecini hesaba katarak oyununu geliştirmek için zaman geçmesini bekleyecek. Son olarak sağ kanat ve 6 numara yapan Anadolu Kartalı'nda Stanojevic oyuncularının hazır olmadığını dile getirdi.

milli-ara-kopya.jpg

ARAYA MORALLİ GİRELİM
Yeşil beyazlılar 2023-2024 sezonunda çıktığı ilk 3 maçta 5 puan topladı. Hafta sonu zorlu Başakşehir deplasmanına gidecek olan Konyaspor'da tüm planlar İstanbul'dan puanla çıkmak üzerine kuruldu. Yeşil beyazlılarda hedef milli ara sonrası oynanacak olan Çaykur Rizespor maçı öncesi Başakşehir'den puan aldıktan sonra araya moralli girmek ve yeni futbolcuların takıma entegrasyonunu sağlamak.

 Muhabir
Etiketler :