Konyaspor'da kaleciler güven veriyor!

Konyaspor'da kaleci rekabeti yeşil beyazlılara yaradı. Bernardoni ayrılığı sonrasında Deniz Ertaş ve Jakub Slowik arasındaki forma yarışında kalecilerin performansı Omerovic'i zorluyor. Anadolu Kartalı son 3 resmi maçta gole kapısını kapattı.
Konyaspor'da kaleciler güven veriyor!

Konyaspor'da Paul Bernardoni ile yollar ayrıldıktan sonra kaleye genç Deniz Ertaş geçti. Galatasaray deplasmanında ilk kez eldiven giyen Deniz alkış topladı. Yönetim 18 yaşındaki kalecinin tecrübe kazanması ve kaledeki rekabetin artması amacıyla Polonyalı eldiven Jakup Slowik'i kadrosuna kattı. Futbolculuğunda kalecilik yapan Fahrudin Omerovic iki isme lig ve kupada ayrı ayrı formayı verdi.

deniz.jpg


TEKNİK HEYET MEMNUN

Jakub Slowik ligde Çaykur Rizespor ve Ankaragücü maçlarında kalesinde gole izin vermedi ve kurtarışlarıyla olumlu puan aldı. Deniz Ertaş ise Sivasspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası 16 tur mücadelesinde, Konyaspor'un tur atladığı maçta yıldızlaştı. Yeşil beyazlılar oynadığı son 3 resmi maçında gol yemedi. Teknik heyet iki kalecinin formundan ve rekabetinden memnun kaldı.

jakub.jpg

 Muhabir
Etiketler :