Konyaspor'da kupa yaklaşıyor

Konyaspor U-16 takımı kupa istiyor. Türkiye Şampiyonası Finali’nde Beşiktaş ile karşılaşacak olan yeşil beyazlılarda final öncesi teknik heyetten açıklama geldi. Teknik Sorumlu Ahmet Kök, çok emek verildiği ve finale kadar geldikleri için gururlu olduklarını altını çizdi. Final maçı yarın 18.30’da.
Konyaspor'da kupa yaklaşıyor

Konyaspor U16 Takımı’nın Türkiye Şampiyonası Finali’ndeki rakibi Beşiktaş oldu. Konyaspor U16 Takımı TFF U16 Gelişim Ligi Türkiye Finalleri Yarı Final mücadelesinde Kayserispor’u 2-0 mağlup eden Konyaspor'u finaldeki rakibi Galatasaray’ı 1-0 yenen Beşiktaş oldu. Final maçı yarın Side Kumköy Emir Otelleri’nde oynanacak. Yeşil-beyazlılar maçı kazanarak şampiyonluk kupasını kaldırmak istiyor.

kartali-avlayin.png

“4-5 YILLIK EMEK VAR”
Konyaspor Futbol Akademisi Koordinatörü Taner Ay ve Teknik Sorumlu Ahmet Kök, Konyaspor Futbol Akademisi’nde 4-5 yıllık çabanın meyvelerini alarak finale kalmalarından dolayı gururlu olduğunu belirtti. Kök, "Gelişim Liglerinde takımlarımız ilk kez final oynayacak. Çok emek verildi. Emeklerimizin karşılığını aldığımız için mutluyuz. Sistemli ve programlı şekilde çalıştık. Yeni başarılar almak istiyoruz”

 Muhabir
Etiketler :