Konyaspor'da Michalak transferinin bilinmeyenleri

Konyaspor'un eski oyuncusu Kondrad Michalak'ın transferinin perde arkası ortaya çıktı. Polonyalı oyuncu sezon başlamadan önce gönderilecekler listesinde bulunuyordu. Eyüpspor'un 750 Bin Euro üzerinden vazgeçtiği oyuncu 1 Milyon Euro'dan fazla gelirle ayrıldı.
Konyaspor'da Michalak transferinin bilinmeyenleri

Konyaspor'un eski oyuncusu Kondrad Michalak'ın transferinin perde arkası ortaya çıktı. Polonyalı oyuncu sezon başlamadan önce gönderilecekler listesinde bulunuyordu. 77 numaralı oyuncu için 1. Lig ekibi Eyüpspor transfer teklifinde bulunmuş, Konyaspor yönetimi ile 1 Milyon Euro talebinde bulunmuştu. İstanbul temsilci 750 Bin Euro'ya el sıkışmış, ancak son anda Eyüpspor masadan kalkmıştı.

michalak.jpg

1.1 MİLYON EURO
İstanbul'a transferi gerçekleşmeyen Kondrad Michalak sezon başladıktan 1 ay sonra Arabistan'ın Ohod Club takımına transfer oldu. Polonyalı kanat oyuncusu 1.1 Milyon Euro'ya el sıkıştı. Eyüpspor'a transferi gerçekleşmeyen oyuncu daha fazla ücretle takımına para kazandırdı. İstanbul ekibi daha sonra Obeng Ampem'i kadrosuna kattı. Michalak Konyaspor'da 73 maça çıktı ve bu maçlarda 5 gol, 7 asist yaptı.

 Muhabir
Etiketler :