Konyaspor'da Omerovic'in planı işliyor!

Anadolu Kartalı, Omerovic’in kafasındaki puan durumuna yaklaştı. Yeşil beyazlılarda Teknik Direktör Fahrudin Omerovic, ligde kalmak için 42-43 puanın yeterli olabileceğini belirterek maçları kazanmaya devam etmeleri gerektiğini söyledi. Konyaspor 36 puanla ligde 15.sırada bulunuyor.
Konyaspor'da Omerovic'in planı işliyor!

Konyaspor’da Teknik Direktör Fahrudin Omerovic geçtiğimiz haftalarda ligde kalmak için 42-43 puanın yeterli olabileceğini belirtmiş ancak rekabetin ateş hattında yükselebileceğini ifade etmişti. Son 5 müsabakadan8 puan çıkartan Anadolu Kartalı ligde puanını 36’ya yükseltti ve 15. Sırada 32. Haftayı kapattı. Omerovic’in puan hedefine ulaşması için kalan 6 maçta +6 puan almak gerekecek.

hedefe-yaklasti-001.png

“SÜREÇ İYİYE GİDİYOR”

Sezon sonu ise planlar Konyaspor’u rahat durumda bıraktıktan sonra planlanacak. Yönetim ve teknik heyetteki tek düşünce takımı ligde güvenli alanda tutmak. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Bpsnalı Hoca, sözleşmesi ile ilgili, “Kendime güveniyor, bunu yapabilirim diye düşünüyordum. Şu anda süreç iyiye doğru gidiyor. Kafamda yeni sözleşme yok. Önce bu durumdan çıkmalıyız. Sonrası kolay” dedi.

 Muhabir
Etiketler :