Konyaspor'da orta saha alarmı!

Atiker Konyaspor’un 3-2 kazandığı Erzurumspor maçında Volkan Fındıklı’nın vasat bir performans sergilemesi sonrasında teknik heyet ve yönetim, orta alana takviye yapmak için düğmeye bastı
Konyaspor'da orta saha alarmı!

Atiker Konyaspor’da Volkan Fındıklı’nın kötü performansı yönetim ve teknik heyeti harekete geçirdi. Teknik direktör Rıza Çalımbay ile görüşme yapan yeşil-beyazlı yönetim, orta saha takviyesi için girişimlerini hızlandıracak. Konyaspor yönetimi, transfer döneminin kapanmasına az bir süre kala alternatif isimlere yönelecek.  Geçtiğimiz hafta içerisinde Rıza Çalımbay, orta sahaya takviye gerektiğini belirtirken ikinci başkan Selçuk Aksoy da görüşülen isimler olduğunu ve cevap beklediklerini söylemişti.

‘ALMAMIZ GEREKEN OYUNCULAR VAR’
Takımda eksikler olduğuna değinerek transfer isteyen Atiker Konyaspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, “Eksiklerimiz var, yeni transfer arkadaşlarımız var, kullanamadığımız arkadaşlarımız var. Mehdi’nin yerine almamız gereken oyuncumuz var. İnşallah bunların hepsi gelirse o zaman daha da çok iyi bir duruma geleceğiz. Onun için bizim Milli Takım arasına kadar iyi gidersek bu arada eksikleri giderip o zaman bambaşka ve bundan daha iyi olacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.