Konyaspor’da puan harekâtı

Süper Lig Cemil Usta Sezonu 12.haftasında sahasında Beşiktaş’ı konuk edecek İttifak Holding Konyaspor, 2 günlük iznin ardından hazırlıklarına bugün başlıyor. Son haftalarda alınan kötü sonuçlara bir türlü son veremeyen yeşil beyazlılar, Beşiktaş karşısında puan alarak üst sıralara tırmanmak istiyor.
Konyaspor’da puan harekâtı

İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig Cemil Usta Sezonu 12.haftasında evinde Beşiktaş ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından bugün başlıyor. Milli maçlar dolası ile verilen arada Adanaspor’u ağırlayan Anadolu Kartalı, rakibi ile 1-1 kalmış ve istekli bir oyun sergilemişti. Süper Lig’de son haftalarda alınan kötü sonuçlar ile bir türlü talihini yenemeyen yeşil beyazlılar, Beşiktaş mücadelesinden puan çıkararak üst sıralara tutunmak istiyor.

4 HAFTADA 1 PUAN

Süper Lig’in 11 haftası geride kalırken İttifak Holding Konyaspor, son 4 haftada sadece bir puan çıkarabildi. Sahasında oynadığı Yeni Malatyaspor karşılaşması ile kötü bir seriye başlayan yeşil beyazlılar, Fenerbahçe ve Sivasspor’a yenilirken kendi sahasında oynadığı Gençlerbirliği mücadelesinden ise son dakikalarda yediği gol ile 1-1 berabere kalmıştı. Bu maçlar sonucunda Anadolu Kartalı’nın sadece 1 puan çıkarabilmesi kötü gidişatın en büyük göstergesi.

SON MAÇLARDA KONYASPOR ÜSTÜN

İttifak Holding Konyaspor, ligin 12.haftasında Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Yeşil beyazlılar, Beşiktaş ile oynanan son 10 maçtan 4 galibiyet alırken iki takım 2 kez de birbirlerine üstünlük sağlayamadı ve karşılaşma eşitlikle sona erdi. Beşiktaş ise bu oynanan mücadelelerde 3 kez galip ayrılabilirken, İttifak Holding Konyaspor kalesini ise 18 kez sarstı. Anadolu Kartalı ise rakip kaleye 14 gol attı.