Konyaspor'da tribünler boş kaldı!

TÜMOSAN Konyaspor geride kalan 9 haftada 5 kez iç sahada maça çıktı. Anadolu Kartalı’nda iç sahadaki tüm maçlarda 35.550 taraftar stadyuma geldi. 42.000 kişilik stadyumda iç sahadaki tüm maçların toplamı bir stadyumu doldurmadı.
Konyaspor'da tribünler boş kaldı!

Süper Lig’de geride kalan 9 haftanın seyirci sayıları oranları bakıldığında Konyaspor ile ilgili düşünceli bir tablo ortaya çıktı. Anadolu Kartalı 9 lig maçının 5’ini iç sahada oynamasına karşın sadece 1 karşılaşmayı kazanabildi. Takımın durumu taraftarı da etkiledi. Yeşil beyazlılar ligde stadyum kapasitesi baz alındığından en az seyirci toplayan 4. Takım oldu. İlk sırada Karagümrük var.

tribun-2.jpg

REKOR BJK MAÇI
Konyaspor iç sahada oynadığı toplam 5 maçta toplam 35.550 taraftar stadyuma geldi. 42.000 kişilik stadyum içerdeki tüm maçlarda gelen taraftarla bile dolmadı. Konyaspor’un 5 maçlık maç başına seyirci sayısı 7.110. Anadolu Kartalı’nın Konya’da en çok taraftar topladığı maç 7.haftadaki Beşiktaş mücadelesi oldu. Karşılaşmayı 12.764 taraftar stadyumdan izleyerek sezonun iç saha rekorunu kırdı.

 Muhabir
Etiketler :