Konyaspor'dan büyük kayıp!

Konyaspor tat vermedi. Anadolu Kartalı ligde 33. haftada Alanyaspor'u ağırladı. Müsabakada pozisyon bulmakta zorlanan yeşil beyazlılar 45. dakikada Haderjgonaj'ın golüne engel olamadı. 90+3'te ise Eduardo tabelayı belirledi. (2-0 )
Konyaspor'dan büyük kayıp!

Trendyol Süper Lig 33. hafta maçında Konyaspor sahasında Alanyaspor ile karşılaştı. İyi grafiğini devam ettirmek isteyen Anadolu Kartalı müsabakaya temposuz başladı. Yeşil beyazlılar gol pozisyonuna girmeden 45 dakikayı tamamladı. İlk yarıda oyunun kontrolünü eline alan Güney temsilcisi 45. dakikada sol kanattan başlayan akında Haderjgonaj ile skoru buldu. İlk devre konuk ekibin üstünlüğü ile sona erdi.

mac.jpg


TARAFTARDAN ISLIKLI TEPKİ

Karşılaşmanın ikinci yarısında Konyaspor topla daha fazla oynamasına karşın net pozisyon bulamadı. Teknik Direktör Fahrudin Omerovic'in hamleleri de sonuç vermedi. 90+3'te Eduardo ceza sahası dışından şutu tabelayı belirledi. (2-0) Yeşil beyazlılar kritik bir 3 puan kaybetti. Kasımpaşa maçıyla ateş hattı ile arasında mesafe bırakan Anadolu Kartalı sahasında önemli bir fırsatı tepti. Maç içerisinde Soner Dikmen ve Bouly Sambou'ya ıslıklı protesto vardı. Konyaspor 36 puanda kalırken rakiplerin maçı önemli hale geldi.

mac-2.jpg


T. KONYASPOR

Deniz, Uğurcan, Hadebe, Adil, Guilherme, Soner, NZonzi, NDao, Oğulcan, Ethemi, Sambou

TD: Fahrudin Omerovic

C. ALANYASPOR

Ertuğrul, Furkan, Altiti, Efecan, A. Hassan, Oğuz, Janvier, Richard, Balkovc, Yusuf, Haderghonaj

TD: Fatih Tekke

Stadyum: Konya Büyükşehir Stadyumu
Hakemler: Oğuzhan Çakır, M. Salih Mazlum, Ali Tuna
Saat: 16:00

 Muhabir
Etiketler :