Konyaspor'dan yeni hamle bekleniyor!

Kasım ayında göreve gelen Ömer Korkmaz ve kurmaylar Anadolu Kartalı'nı ligde tutmak için tüm fedakarlıkları yapıyor. Konyaspor 10 numara pozisyonuna transfer yapıp toplam 8 transferle tescil dönemine son noktayı koymayı düşünüyor.
Konyaspor'dan yeni hamle bekleniyor!

Konyaspor'dan transferin bitmesine son 48 saat kala bir hamle daha bekleniyor. Kasım ayında göreve gelen Ömer Korkmaz ve kurmaylar Anadolu Kartalı'nı ligde tutmak için tüm fedakarlıkları yapıyor. Ara tescil döneminde 6 resmi imza paylaşan yeşil beyazlılar, stoper takviyesi için her konuda anlaştığı stoper Teenage Hadebe'yi perşembe günü açıklaması bekleniyor. Ancak bir transfer daha yapılabilir.

transfer.jpg


SON KURŞUN ATILACAK

Konyaspor 10 numara pozisyonuna transfer yapıp toplam 8 transferle tescil dönemine son noktayı koymayı düşünüyor. 10 numara ile ilgili yönetim ser verip, sır vermezken sürpriz ve adı yazılmayan bir futbolcu olduğu bilgisi verildi. Anadolu Kartalı, Gökhan Töre'yi transferin son saatlerinde açıkladığı gibi yine bir sürpriz ismi transferin son dakikasına kadar yetiştirmeyi amaçlıyor. Görüşmeler devam ediyor.

 Muhabir
Etiketler :