Konyaspor'un radarındaydı, kulübünde harikalar oluşturdu!

Konyaspor’un ara transfer döneminde en çok istediği oyuncu olan El Kaabi, yeşil beyazlılarla görüşmesi sonrasında anlaşma bir noktaya gelmiş ancak futbolcunun maliyetinden dolayı transfer gerçekleşmemişti.
Konyaspor'un radarındaydı, kulübünde harikalar oluşturdu!

Konyaspor’un ara transfer döneminde en çok istediği oyuncu olan El Kaabi, yeşil beyazlılarla görüşmesi sonrasında anlaşma bir noktaya gelmiş ancak futbolcunun maliyetinden dolayı transfer gerçekleşmemişti. Başkan Fatih Özgökçen de gelişmeleri doğrulamıştı. Konyaspor ile anlaşamayan El Kaabi 1 Mart tarihinde Katar ekibi Al-Sadd ile imza attı. Faslı isim, kulübüyle kupalar dahil 13 maça çıkarken, futbolcu 6 gol, 5 asist katkısı yaptı. Kaabi’nin kulübüyle anlaşması sona erdi ve boşa çıktı.

el-kaabi-basarili-bitirdi.png

EL KAABİ KİMDİR?

Ayoub El Kaabi 25 Haziran 1993'te Kazablanka'da dünyaya gelmiştir. Kanatlarda ve forvet pozisyonunda görev yapan Faslı millî futbolcudur. Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'da forma giymektedir. RAC, RS Berkane, Hebei China Fortune, Wydad AC gibi takımlarda da forma giymiştir. 13 kez Fas A Milli Futbol Takımı'nda oynamıştır..

 Muhabir
Etiketler :